2014.10.02. 13:46 – dankógábor

Új kvlthely a Vörös Yuk helyén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szóval az van, hogy:

2014. október 3-án nyitja meg kapuit hivatalosan is a Vörös Yuk helyén található KVLT, amely a korábbi klubhoz képest teljesen új dizájnnal, új hangfelszereléssel várja a látogatókat. Négyféle csapolt kézműves sör, italakciók, valamint a Southern Oracle turnéindító koncertje az ősbemutatón a The Last Charge, a One Reason To Kiss és a Satelles társaságában. Belépő teljes egészében leiható.

Igazából ennyit kell tudni Budapest régi-új helyéről. Na meg azt, hogy lesz például GBH is benne, ami igazán oda illik, lehet a plafont taposni a bakancsokkal. Természetesen ezen kívül is lesznek koncertek, ide tessék klikkelni az programért! És akkor a Southern Oracle legfrissebb lemezével zárom soraimat:


hír kocsma kvlt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása