2014.10.04. 10:14 – edicsek

Ezekre a zenékre taknyoltak a modellek a Párizsi Divathéten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Párizsi Divathétnek vége, valószínűleg egyetlen olvasónkat sem érdekli, hogy melyik nagy nevű tervező milyen ruhákat mutatott be, ahogy az sem, hogy milyen celebek jelentek meg. Talán az izgalmasabb, hogy mekkora esések voltak a kifutón, de a Marie Claire összeszedte azt, ami érdekes is, vagyis hogy milyen zenék mentek a divatbemutatók alatt. Persze sehol egy Slayer vagy egy Burzum, bezzeg mikor itthon Herczeg Zoltán bemutatóján az Isten Háta Mögött zenekar zenélt! (Fotó: Rindoff/dufour/ Getty Images)

Egyébként a divathetek nagy zenei sikerei vagy a már jól bevált dalok szoktak lenni, mint most a Chanelnél az I’m Every Woman című Chaka Khan-dal, ami jól passzolt egyébként a divatház feminista tüntetést idéző bemutatójára. Vagy ott van például Stella McCartney, aki nem csak azt szereti megmondani, hogy mi lesz a divat, hanem azt is, hogy milyen zenék lesznek menők. Most éppen az Apache Sun nevú pszichedelikus rockot játszó skót csapatra esett a választása. És persze ott van az elmaradhatatlan Kanye West, aki a Givenchy bemutatóján nem csak első sorban ült becses nejével, hanem a Black Skinhead című dalára vonultak a modellek. Bizonyára lebarterezett néhány táskát meg cipőt Kim Kardashinre, akire valljuk be rá is fér, hogy legyen néhány normális cucca.

Íme ezek a zenék mentek a nagy divatházak bemutatóin:


hír kanye west párizsi divathét



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása