2014.10.20. 11:27 – Lángoló

Nem sejtették, hogy egymás rajzolt fejét fogják lerobbantani - Bupino-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Bupino egy 2013-ban alakult hiphop-formáció két olyan sokat tapasztalt MC-vel, mint az Irie Maffiából vagy a Zubolyból ismert Busa Pista, illetve a Soerii és Poolekből, Teebagből vagy a Faktorlaborból ismert Zsolaa. A leginkább 80-as évek világából építkező alapokat Jojo pakolja alájuk, a DJ poszton pedig, az Irie Maffia-ás Fjucsi (DJ Future) találjuk. A csapat idei terve egy albummegjelenés olyan közreműködőkkel mint Ponza, Faktor, Bankos vagy Balek MC. Előtte viszont itt a Hannibal című dal klipje alább, a Lángolón először.

Infók a klipről:

Menzkie rendezte és Rácz Dani állt a kamera mögött. A nézősereg barátokból állt és az utómunka mágikus erejével lepték el a termet. Vágás után Menzike elkészítette a hátteret, ami a mozivásznon szereplők háttere lett. Ezzel elő is készítették a klipet az animációra.

Az animációról:

Az animációs munkálatok az Umbrella Studióban készültek, Mendrei Miklós azaz Jojo vezetésével. A két MC átrajzolt karaktere rotoszkóp technikával mozdul meg. Ezzel a mozgásuk akkor is folyamatos marad, mikor már rajzolt karakterekké válnak. Így alakulnak át hiteles ‘régi iskolásokká’, Freddy-vé. A rajzok többsége szabad asszociációk során születtek, pár helyen viszont direkt utalnak a szövegre. A srácok mozdulatai is nagyban befolyásolták az animációkat. A forgatásnál még nem sejtették, hogy egymás rajzolt fejét fogják lerobbantani.

És akkor a klip:


hiphop hír busa pista bupino



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása