2014.10.23. 14:15 – Lángoló

Animals Over People Vol 1.: Magyar zenekarok jótékonysági válogatása

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

a2056232496_10.jpg

Húsz magyar underground metal, punk, hardcore, doom és rock zenekar állt össze, hogy zenéjükkel egy nemes célt támogassanak. A Bandcampen található válogatás célja pofonegyszerű és nem szolgál külön magyarázatra – az album teljes bevétele az Állatmentő Liga részére érkezik, hiszen minden megvásárolt példány ára közvetlenül a Liga PayPal számlájára érkezik meg. A válogatást 1 EUR (300 Ft) áron lehet megvenni, de vásárláskor beállítható magasabb összeg is.

Bár tisztában vagyunk vele, hogy nagyon sok szervezet, menhely, magánszemély van az országban, akik támogatásunkat kiérdemelnénk, az Állatmentő Liga működését egy korábbi sajnálatos baleset kapcsán elsőkézből nézhettük végig, így kétség nem fér hozzá, hogy nemcsak Budapest városának, hanem az egész országunknak egyik leghitelesebb szervezetét ismerhettük meg bennük. Immáron egy vadonatúj mentőautóval járják fáradhatatlanul, éjjel-nappal a várost és harcolnak az állatokkal szembeni kegyetlenkedések ellen.

A válogatásra exkluzív dalt rögzített a Nadir, a Kill With Hate, a The Southern Oracle, valamint a Ghostchant. Mellettük még 16 hazai, underground zenekar adta egy-egy, már korábban megjelent dalát az albumhoz: Shell Beach, Apey & The Pea, The Last Charge, Newdeadproject, One Reason To Kiss, Orion Dawn, Wasted Struggle, Stubborn, Téveszme, Drow, Our Youth, Satelles, Faminehill, Anchorless Bodies, Nova Prospect, Another Way.

Bővebben az Állatmentő Ligáról itt illetve itt tájékozódhattok

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a válogatásunk nem egy exkluzív, kivételes klub összejövetele és környezetünkön segíteni nem csak akkor szükséges, amikor pár zenekar összeáll egy-egy jótékonysági akció keretében. Amíg az Állatmentő Liga dolgozóinak nap, mint nap be kell ülnie a mentőautóba és megállás nélkül menni, addig mindig lesz mit tennünk nekünk is, a magunk módján. Látogassátok a hozzátok legközelebb álló menhelyeket, mindenhol szívesen fogadnak adományokat, legyen az pénzbeli, vagy egyéb juttatás (nyakörvek, póráz, pokrócok, takarók, állateledel stb.)


punk rock metál hardcore hír jótékonyság állatmenhely



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása