2014.12.03. 13:06 – dankógábor

Az Esti Kornél volt frontembere a Péterfy Bori & Love Bandben?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hétfőn jött a hír, hogy nagy változások lesznek a Péterfy Bori & Love Bandben. Nem haraggal távozva ugyan, de kilép Laskai Viktor és Mészáros Ádám a csapatból, így új dobos és gitáros után kell(ett) nézniük. Azt írták, hogy már meg is vannak a tagok, de azt később árulják el, hogy kik is ők. Annál is inkább, mivel még három koncertjük van a klasszikus felállással. Budapesten például december 19-én búcsúznak a Barba Negrában. Mi viszont most beleköpünk a levesükbe, de vessenek magukra, ők csinálták a bajt maguknak. Péterfy Bori ugyanis kirakott egy videót az Instagramjára, ahol szerkesztőségünk több munkatársa is az Esti Kornél volt frontemberét, Nagy Istvánt vélte felfedezni. A videó mellett annyi a szöveg, hogy 

Titkos gyilkos új gitáros:))) #killer #secret

Szóval mérhetetlen nagy nyomozásunk egyelőre itt tart, aztán majd lesz hivatalos bejelentés is biztos, (lehet arról, hogy tévedtünk, és csak hasonlít valaki Nagyra). És ha már Esti Kornél, akkor azt is eláruljuk, hogy a zenekar december hatodikán fellép a Corvintetőn, a Csokigyűjtő Tesco Discóban.

Titkos gyilkos új gitáros:))) #killer #secret

A video posted by Péterfy Bori & Love Band (@peterfybori) on


hír esti kornél péterfy bori & love band



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása