2014.12.15. 17:03 – Hirdetés

Vicky Sunday – Nem lemezbemutató koncert a G3-ban

Nyerj két páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

unnamed_1.jpg

Most szerdán játszik idén utoljára élőben Vicky Sunday és zenekara, ezúttal a korábban Gödör Klubként is ismert Király utcai G3 Rendezvényközpont lesz a helyszín. Bár a zenekar már majdnem teljesen elkészült az új lemezzel, a mostani bulinak kifejezetten a Nem lemezbemutató koncert címet adták. Akinek szerda este van kedve megnézni a zenekart, most belépőt is nyerhet a bulira!

Vicky Sunday régi harcosa a magyar zenei életnek, hiszen évek óta játssza rendületlenül a progresszív hatású rockzenét, mostanában ismét szólócsapata élén. A zenekar épp az őszre ígért új lemez felvételének befejező szakaszában tart, így a hagyományos évzáró bulijuk a tervekkel ellentétben még nem lemezbemutató koncert lesz, de ez nem kell, hogy bárkit is elriasszon: sokszínű programmal, extra fénytechnikával készül a zenekar a szerda estére.

"A csúszás részben annak köszönhető, hogy eredetileg egy EP-t akartunk kiadni három dallal, de végül a dobosunk annyira lendületbe jött, hogy a teljes lemezanyag feljátszotta. A dalok már készen álltak próbatermi verziókban, de a végleges hangszerelésen nagyon sokat dolgoztunk, már csak azért is, mert lesz egy-két érdekesség a lemezen. Korábban csináltunk egy kísérleti koncertet Vicky Sunday World Orchestra néven, ahol nyolctagú felállásban léptünk fel, és ennek a projektnek a hatása egy kicsit visszaköszön most is, hiszen afrikai és indiai ütőhangszereket alkalmaztunk, természetesen élőben, használunk klasszikus zongorát, mindennek tetejébe a lemezen hegedűn vendégszerepel majd  Gazda Bence, akit a Quimby-ből, vagy Horgas Eszter mellől lehet ismerni." Aki kíváncsi a 2015 elején megjelenő lemezre, az szerdán kitűnő ízelítőt kaphat a dalokból a G3-ban. Az együttes vendége a Tűzmadárból és a Voice-ból ismert Schrott Péter kesz, akivel egy Disturbed feldolgozást ad elő a csapat

Az este folyamán három másik zenekar is színpadra lép. A blues / urban-rockot játszó budapesti The Medley's-t Magos Bálint és Pauer Gellért alapította, s olyan zenei hangulatot álmodtak meg, ami a nagyvárosi életforma visszásságait és neurózisait intelligens cinizmussal és sötét humorral közvetíti. A szövegek gyakori motívumai a szerelem, a félelem, a főváros és egyéb függőségek. Másodikként a Nils szöveg-centrikus, modern alternatív rockzenéjét hallgathatjuk meg, melyben a pozitív értelemben vett popzenétől a drum'n'bass-ig felfedezhetőek stílusjegyek, egyedi, sajátos értelmezésben visszaadva. Első stúdióalbumuk 2010-ben jelent meg Mindenkivégez címmel. A főzenekar után egy Avenged Sevenfold Tribute zenekar, a Sevengers koncertje zárja a programot,

A koncertre a zenekar felajánlott két páros belépőjegyet. Hogy megnyerd, nem kell mást tenned, mint megosztani a Facebookos üzenőfaladon a koncerthez kapcsolódó eseményt, illetve válaszolnod egy nagyon egyszerű kérdésre. A megfejtéseket a Vicky Sunday-játék tárggyal várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre szerda délig. Utána sorsolunk, a nyerteseket pedig nem sokkal később e-mailben értesítjük. A kérdés pedig, amire helyesen kell válaszolnotok:

Mi volt a neve Vicky Sunday korábbi zenekarának?

a. Sounday Inc.

b. Cadaver Inc.

c. Grip Inc.

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.facebook.com/events/565062960307122/
https://www.facebook.com/vickysundaymusic


játék programajánló koncert g3 vicky sunday



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása