2014.12.16. 16:59 – Hirdetés

Szülinapozik a Grand Mexican Warlock

Nyerj CD-t és páros belépőt a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gmw.jpg

Csütörtökön ünnepli ötödik születésnapját a Grand Mexican Warlock, akiknek legújabb klipje épp a múlt héten debütált nálunk. Az évfordulóhoz méltón régi tagokat és vendégeket is színpadra lépnek a Dürerben. A bulira most CD-vel kiegészített páros belépőket nyerhettek. Részletek a hajtás után.

A zenekarnál jobban nem id tudnánk beharangozni a bulit. "Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a zenekar valójában már 2008 nyarán bontogatta szárnyait. Szabó Laci ekkortájt verbuválta össze a csapat magját, Somló Danit, Mohácsi Matyit és Reich Tamást. Ennyi idő után az ember némi nosztalgiával gondol vissza az első próbákra, mai fejjel valahogy inden olyan álomszerűnek tűnik. Mindannyian tudtuk, hogy valami jó dolog készül, új, izgalmas terepre tévedtünk, mondhatni kinyílt számunkra a világ.

Egy évig tengődtünk így a próbaterem falai között, aztán végre megtaláltuk egymást Undosszal, akit a My Small Community-ből ismertünk, és a Jazzékiel billentyűs Hegyi Áronnal, aki a mai napig utálja, ha szintisnek hívják. Ekkor némileg felgyorsultak az események, a csaknem kész dalokra hirtelen szövegek és penge énektémák kerültek , a rhodes és zongora megjelenése pedig új szintre emelte a zenénket, megteremtődött a "GMW- atmoszféra".

2009 őszén elgördültek az akadályok előlünk és lekötöttük az első koncertünket a Dürerben. A buli december 18-án valósult meg, játszott még a Fish!, a Turbo és a Napokon. Mi voltunk a másodikak. Csomó ember, kíváncsi tekintetek, „szűz” publikum. Nem biztos, hogy jól játszottunk, be voltunk szarva, mégiscsak ez volt a debütálás. De a lényeg átment, a színpadon óriási energiák szabadultak fel, és olyan hangulatba kerültünk, ami ritkán adatik meg egy zenekar életében és szerencsések vagyunk, hogy ez elsőre sikerült, ráadásul a közönség is vette a lapot.
Amikor lejöttünk a színpadról, mindannyian éreztük, hogy ez egy különleges együttállás, egy kicsit értelme lett az életünknek, egyértelmű volt, hogy érdemes erre fókuszálni.

Azóta annyi minden történt, hogy felsorolni is unalmas, végül is számokat írtunk és koncerteztünk, a többi csak mese habbal. Lényeg, hogy öt év eltelt, nem nagy idő, de mi büszkék vagyunk rá és ha picit átalakulva is, de itt vagyunk. December 18-án megünnepeljük az évfordulót, régi tagokkal, vendégekkel, fellép a Grizzly, akik jó barátaink, napjaink legjobb stoner zenekara és épp most jött ki új albumuk Rapturous Decay címmel.
Mindenkit várunk, aki velünk volt az elmúlt 5 évben, vagy időközben bekapcsolódott; barátokat, ivócimborákat, zenészpajtásokat, fiúkat, lányokat, bárkit, akinek a GMW valaha jelentett valamit és persze új kíváncsiskodókat is szívesen látunk."

A koncertre a zenekar felajánlott két páros belépőjegyet és egy-egy CD-t. Hogy ezeket megnyerd, nem kell mást tenned, mint megosztani a Facebookos üzenőfaladon a koncerthez kapcsolódó eseményt, illetve válaszolnod egy nagyon egyszerű kérdésre. A megfejtéseket a GMW-játék tárggyal várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre csütörtök reggelig. Utána sorsolunk,
a nyerteseket pedig nem sokkal később e-mailben értesítjük.
A kérdés pedig, amire helyesen kell válaszolnotok:

Melyik zenekarban NEM játszott Szabó Laci, a GMW gitárosa?

a. Blind Myself

b. Dismember

c. The Idoru

Grand Mexican Warlock 5 éves születésnapi koncert
Budapest, Dürer kert, 2014. december 18, csütörtök, 20:00
Vendég: Grizzly
Közreműködik: Somló Dani (Seen), Reich Tamás (Subscribe),
Knapp Oszkár (Grizzly, Wrong Side of the Wall), Áron András (Apey and the Pea)
Pálinkás Tamás (Isten Háta Mögött, TEJ)

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/793875104012941/?fref=ts


játék programajánló koncert jubileum grand mexican warlock



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása