2014.12.18. 13:00 – Lángoló

Rendhagyó karácsony a Nomaddal + egy klip ajándékba

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nomad2014_1.jpg

Rendhagyó évzárást tervez a nemrég új albummal jelentkező Nomad. Már attól is különleges lesz a koncert, hogy nem Budapesten, hanem Kazincbarcikán rendezik meg.

Úgy alakult, hogy a kezdetektől fogva ott a legnagyobb a rajongó bázisunk, így hát mi is azt érezzük, hogy hazaérkeztünk, ahányszor csak ott játszunk. Ráadásul Marcinak és nekem is szülővárosom Kazincbarcika.

– magyarázza a helyszínválasztást Jánosi Szabolcs azaz Cicó, a zenekar gitárosa. Természetesen a koncert programját is az alkalomhoz igazítják.

A koncerten olyan dalokat is játszunk a lemezről, amiket máshol még nem vettünk elő. A műsort épp most állítjuk össze, ott is tervezünk pár újítást. 

A december 23-ai Nomad Karácsony után is megy tovább a zenekar természetesen:

Sok meglepetés van készülőben, melyek hamarosan napvilágra kerülnek. Mi is nagyon várjuk a fejleményeket a jövő évvel kapcsolatban, ahogy érik a lemez. Az biztos, hogy dolgos évünk lesz sok koncerttel, és az a feladatunk, hogy folytassuk a munkát, írjuk az új dalokat és minél több helyen játsszunk.

És akkor még karácsony előtt itt egy meglepetés, egy új Nomad-klip. Erről ezt mondja Cicó:

Az Igazak Álma a stúdiózás közben nyerte el jelen állapotát, mind szövegileg és zeneileg. Így sikerült benne konzerválni azokat az érzéseket és energiát amit mi akkor érzünk. Ezért nyilvánvaló is volt, hogy ennek a dalnak legyen egy koncert klipje. Az igazság az, hogy egy időben két klipet kezdtünk készíteni, és ezt szántuk a másodiknak, de valahogy ez hamarabb összeállt, mint gondoltuk és beelőzte a másikat. Azzal tavasszal akarunk majd kijönni. A felvétel egyébként az őszi turnénkon készült.

És akkor itt a klip:


premier rock hír nomad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása