2014.12.18. 14:58 – Lángoló

Sonar-születésnap a G3-ban, különlegességekkel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Sonar az elmúlt időben kevesebbet lépett a közönség elé, viszont a termékeny hallgatás ideje alatt több új szerzemény is készült. Ezeknek szerepe lesz az együttes 10 éves koncertjén is december 19-én. Kovács Marcell a billentyűs:

A szülinapi koncerten inkább előre tekintünk és igyekszünk nem múltidéző számokat játszani, hanem a friss nótákkal színesítjük a műsort. Az estére egy filmmel is készülünk. Végel Dániel 3 éve forgat a koncertjeinken és eljött az idő, hogy végre összegyúrja, némi beszélgetéssel megspékelve. Ezen az estén lesz a premiervetítés.

Az ünnepi estét az egyik legkreatívabb hazai elektronikus zenei előadó, Iamyank nyitja, és a buli előtt és után Dj ER pakolja majd a zenéket. A SoNaR-koncert egy speciális vizuális körítést is kap Vj E külön erre az alkalomra készülő anyagával. A zenekar mellesleg a frissen elkészült weboldalára letölthető koncert felvételeket tesz majd fel fel. Szóval Sonar-születésnap december 19-én lesz a G3 központban.


pop rock hír sonar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása