2014.12.19. 09:17 – Lángoló

Dub FX-es kollaboráció után szülinapozik a Riddim Colony

Ja és itt egy új klip is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

riddimcolony_img_20141217_220349.jpg

Szülinapi koncertet ad december 20-án, szombaton  a Roham Bárban a Riddim Colony, amely mostanság a London-Budapest-tengelyen építgeti a karrierjét.

Itt vagyunk, élünk, jól vagyunk. Ráadásul zenekar szinten már 9 éve, úgyhogy ezt szombaton egy hatalmas szülinapi koncerttel ünnepljük a Roham Bárban. Az utóbbi idő is jó pörgős volt, mert igaz, G.Ras, a frontemberünk Londonban éli a gondtalan zenészek életét, mégis sikerült az előző hónapban összehozni egy koncertturnét a Budapest - Luxemburg tengelyen, valamint egy Riddim Colony Soundsystem (DJ-Set) turnét Lengyelországban. Volt szerencsénk Wroclawban, Európa legnagyobb beltéri reggae fesztiválján fellépni, a ONE LOVE SOUND Fest-en, olyan előadókkal, mint pl. Alpha Blondy, Patrice, Mellow Mood és Dubmatix.

- újságolja Puskás Richárd aka Ritchey D!xon, a zenekar oszlopos tagja, aki úgy véli, hogy a közeljövő még izgalmasabb lesz, mint az elmúlt hónapok.

Először is, itt és most a Lángoló Gitárokon egy vadonatúj klippel szeretnénk az olvasók előtt tisztelegni. Egy olyan dalhoz forgattunk még nyáron klipet, amelyet egy nagyon tehetséges ugandai származású énekessel közösen rögzítettünk. Dan iMurungi azóta ugyan már az USA-ban dolgozik, de amíg itt volt Magyarországon, több közös fellépésünk is volt. A klip érdekessége, hogy nem csak kellemesen hat a nyári hangulat a téli, hűvös napokon, de a video is a saját két kezünkkel készült. A Funky Monkey Media ugyanis Ribár Jocó fotós-operatőr jóbarátunk és Tóth Lackó (Leslie 2 Long) basszosgitárosunk és klipvágónk kettőséből áll. Az klip üzenete egyszerű, mint a faék, mi csak szeretnénk hangsúlyozni a stresszmentesség fontosságát és annak faszaságát. We are too blessed to be stressed! Érdemes eljönni a szombati koncertre, mert előreláthatólag márciusban lesz a legközelebb fellépésünk, viszont addigra kicsit titkolózva is, meg nem is, de új lemez megjelentetését tervezzük. A szülinapi koncerten az előzenekarunk a Boots Broz nevű fiatal reggae-csapat lesz. Unnepi, hosszu Riddim Colony-show-t csapunk, aztan reggelig soundsystem-buli: reggae-dancehall dj/mc party. Lényeg a lényeg, szombaton gyertek sokan, segítsetek elfújni a gyertyákat. 

A csapat korábbi klipje az ausztrál beatbox popfélisten, Dub FX-szel itt tekinthető meg:


hír riddim colony



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása