2014.12.20. 10:36 – dankógábor

Csúnyán odacsapott Madonnának a kalózkodás, de menti ami menthető

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ekkora előadónál ilyen még nem volt. Madonna új lemeze még azelőtt kiszivárgott, mielőtt egyáltalán bejelentették volna. Ezek voltak az első hírek, azóta Madonna is megszólalt, és egyrészt egyfajta terrorizmusnak nevezte a szivárgást, másrészt pontosította, hogy nem a nagylemezről van szó, hanem 13 demós dalról, amik még korántsem véglegesek. Ezeket az énekesnő szerint amúgy még korábban lopták el tőle. Az igazi válasz azonban most jött Madonnától. Kiadott hat új dalt hivatalosan.

Szóval a hivatalos infó az, hogy a Rebel Heart (és nem Unapologetic Bitch, ahogy a kalózok írják) című új Madonna lemez csak tavasszal jelent volna meg, de a szivárogtatásra válaszolva hat dal már most elérhető minden ismert digitális terjesztőnél. Február 9-én még több dalt kapunk, aztán majd márciusban jön a teljes album. Eredetileg Madonna úgy tervezte, hogy Valentin-napon kiadja az első kislemezt, aztán nem sokkal utána, tavasszal jön a teljes anyag. Most viszont korai karácsony ajándék lett ez a hat szám, mondja az énekesnő. Igaz, fizetni kell érte. Ezt már én mondom. Aki akarja, itt veheti meg a hat új dalt.

Ez a tervezett első kislemez hivatalos felvétele:


pop hír madonna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása