2014.12.20. 11:15 – dankógábor

Vajon mi lesz a Hegyaljával?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A fenti trailer szeretné megnyugtatni a fesztiválozókat, hogy az idei elmaradt buli után jövőre már lesz Hegyalja fesztivál. Ja bocs, nem, nem ez a neve, hanem az, hogy Borsodi Kingdom Of Hegyalja. Hát nagyon nem nyugtatta meg őket. Annyira nem, hogy a negatív kommentáradat miatt a szervezőknek újabb bejegyzést kellett írniuk, amiben fogadkoznak, hogy a Hegyalja régi közönségének is szeretnének kedvezni, ezért természetesen nem zárják ki a rockzenét a fesztiválról, csak bővítenek. Ezt azért kellett leszögezni, mert a korábbi hírek mind azt vetítik előre, hogy az eddig alapvetően rockfesztiválként működő Hegyalja még a Voltnál is poposabb lesz. Azt a kijelentést nem lehet máshogy venni, mint hogy ne számítson senki olyan zenekarokra, mint Mastodon, Slayer vagy Motörhead. Pláne, hogy utóbbi a Volton még lesz is több olyan csapattal együtt (Rise Against, Parkway Drive), amit a Hegyalja régi közönsége is imád. A szervezők hamarosan nevekkel is előállnak, addig csak a videón lehet hümmögni.

Egyébként Kovács Péter, a Kingdom Production Kft. operatív igazgatója ezt mondja a sajtóanyagban:

Az elmúlt évek során a magyarországi és külföldi fesztiválokon szerzett tapasztalatainkra és kapcsolatainkra építve szeretnénk egy nemzetközi szinten is elismert rendezvényt létrehozni. Fontosnak tartjuk, hogy a korábbi Hegyalja Fesztivált szerető közönség továbbra is megtalálja szórakozását, de a zenei kínálat bővítésével új látogatókat is igyekszünk idevonzani. Határozott elképzeléseink vannak, és hosszú távon gondolkodunk. A Borsodi Kingdom of Hegyalja életérzést, amit közvetíteni szeretnénk, egy új, összetéveszthetetlen arculat és markáns tematikus üzenetek jellemzik majd. A várható programokról és a fellépőkről hamarosan tájékoztatást adunk.

Szóval nemsoká beleugrik a majom a vízbe.

Én mindig azt mondtam, hogy a Hegyaljának bele kellett volna állnia abba, hogy ők legyenek Magyarország Nova Rockja, de soha nem merték ezt a lépést megtenni. Most meg úgy néz ki, végleg kútba esett a dolog.


fesztivál hír hegyalja borsodi kingdom of hegyalja



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása