2014.12.27. 08:00 – Szponzorált Tartalom

Újévi Varázszene a Quimbyvel

Online is nézheted a koncertet!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_6678_900.jpg

Bár rövid idő alatt elfogytak a jegyek a Quimby hagyományos újévi koncertjére, a Telekom jóvoltából az ország szinte bármely pontján élőben lehet követni. A Varázszene koncertről és az online közvetítésről további információk a hajtás után!

A Quimby évnyitó koncertje minden évben különleges esemény, hiszen egy meglehetősen spontán, improvizatív előadásról van szó, amely meglehetősen különbözik egy fesztiválos koncerttől. A frontember Kiss Tibit épp a turnébuszban kaptuk telefonvégre, hogy megkérdezzük, mi várható az este folyamán.

"Annak idején, ha jól emlékszem, még 2006-ban találtuk ki először, hogy milyen poén lenne január elsején játszani, amikor mindenki holt másnapos még a szilveszteri buliktól. Akkoriban a Gödör, a mai Akvárium mellett volt a próbahelyünk, úgyhogy tulajdonképpen olyan húsz métert kellett tolnunk a cuccainkat,és már játszhattunk is. Az egész arról szólt, hogy legyen az egész egy ilyen laza, ülős buli, mindenféle koncepció nélkül, ahol együtt van a zenekar, meg a közönség. Nem is a színpadon játszottunk, hanem a hallban történt az egész, leraktunk egy csomó szőnyeget, meg babzsákfotelt, és fullos hangosítással, de mindenféle világítás meg showelem nélkül játszottuk, ami eszünkbe jutott.

Általában az első három számon kívül sosem tudjuk, mit fogunk előadni, de többször előfordult már, hogy a koncert végén azon kaptuk magunkat, hogy 3-4 órát játszottunk. Itt az is belefér, hogy néha tartunk egy kis szünetet, beszélgetünk, úgyhogy az tuti, hogy mindig ez az adott év leglazább, legkötetlenebb Quimby-koncertje. Idén vendégként csatlakozik hozzánk Gábor Andor "Ufó", aki perkázni fog, és régi barátunk, Vastag Gábor is , úgyhogy lesznek fasza gitárszólóink, nem olyanok, mint amilyeneket én szoktam játszani."

dsc_7038_900.jpg
A koncert a MOM Kulturális Központban, január elsején este nyolc órától kezdődik. Ha nem kaptál már jegyet,
akkor is részese lehetsz az élménynek, hiszen a Telekom élőben közvetíti a koncertet Youtube csatornáján.
A Telekom 4G szolgáltatásának köszönhetően mind okostelefonon, mind táblagépen kompromisszummentesen élvezhető a közvetítés, megfelelő internetkapcsolat esetén természetesen a számítógép képernyőjén vagy akár okostévén keresztül is.

Január elsején érdemes tehát a következő linkekre kattintani: https://www.youtube.com/user/MagyarTelekom vagy www.origo.hu/Quimby


streaming ajánló telekom szponzoráció quimby varázszene



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása