2014.12.29. 14:42 – dankógábor

Tankcsapda-lemezek a legrosszabbtól a legjobbig

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hétvégén lezárta jubileumi évét a Tankcsapda, így mi is lezárjuk a vitát, hogy melyik a legjobb Tankcsapda-lemez. Persze ez a vita csak köztünk zajlott. Sőt, nem is igazán volt vita, pedig ha van zenekar, akikről a szerkesztőség minden tagjának van véleménye, akkor az a Tankcsapda. Ráadásul, és ez most durva coming out lesz, de szinte mindannyian szeretjük a debreceni zenekart. Persze régebben, mikor még fiatalok voltunk és bohók, jobban bírtuk őket, de egy olyan turnénak, mint amikor előszedik a korai lemezeket, nagyon tudunk örülni. És az elmúlt években szinte lelkiismertfurdalással írtuk le azokat a sorokat, amik miatt úgy berágtak ránk, hogy több mint másfél évig minden interjúban előkerült a gonosz sajtó, névtelen """kritikusok""" téma, sőt, még dal is született belőle. Mi pedig ezeket olvasva sírtunk a sarokban, hogy dehát mi csak rajongóként írtuk le a véleményünket, miért bántanak?!?!?!? A szipogást most picit abbahagytuk, kitörültük a taknyot az orrunkból és összeraktuk az alábbi listát. Megmondjuk melyik a legjobb Tankcsapda-lemez. Meg azt is, hogy melyik a legrosszabb. Még lentebb pedig a kedves olvasó is megmondhatja ugyanezt. Klikk a képre, és indulás!

Az utlimate listát ők állították össze: Helmeczi Béla, Varga Attila, Dankó János, Kirsch J. András, Stoff Csaba, Dankó Gábor


lista rock tankcsapda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása