2014.12.30. 14:22 – Hirdetés

Te se aludj téli álmot!

Január 17-én Suzuki viaDAL Live az Akváriumban!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

viadal_live_cover.jpg

Anna & the Barbies, Subscribe, Supernem, Fish!, AWS, Fatal Error, Dorothy - mi a közös ezekben a zenekarokban? Segítünk: mindannyian ott lesznek január harmadik szombatján az Akvárium Klubban! Részletek a hajtás után!

A viaDAL Live egy nagyszabású bulival zárja az idei klipekért folyó versenyt, ahol a zenekarok és a közönség együtt ünnepelheti egymást, a részvételt, a sok szavazatot, és nem utolsósorban a megnyert videó klipeket.  
Idén ráadásul nemcsak a viaDAL sorozatnak örülhettünk, hiszen klipes párbajok mellett a viaDAL Próbatétel során a zenekarok nyáron élőben is megküzdöttek egymással, együtt énekeltek a közönséggel a Karaoke Mobilban, és exkluzív, közös dalokat rejtő lemezt is készítettek! Suzuki viaDAL Crossover címmel.

Ennek az eseménydús évnek méltó megkoronázása lesz a januári buli, ahol a tél ellenére is garantált a forró hangulat. Az eddigi három viaDAL Live buli mind teltházas sikernek bizonyult, tehát érdemes idejében megvenni a felhozatalhoz képest jelképes árú belépőket! A szervezők azt is elárulták, hogy spéci látvánnyal készülnek a januári eseményre, de ha még ez sem lenne elég, akkor kedvcsinálóként nézz bele a 2014-es viaDAL Live-ba!


Suzuki viaDAL Live
Fellépők:
Anna & the Barbies, Supernem, Subscribe, Fish!, AWS, Fatal Error, Dorothy

Dátum: 2015.január 17
Helyszín: Akvárium Klub, KisHall és NagyHall felváltva

Belépő:
Elővételben 1000 HUF
Helyszínen: 1500 HUF

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/636351373141306

I Love Suzuki: https://www.facebook.com/ilovesuzuki

I Love Suzuki Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvfpZXlrApOhc_4NOUrLlig


programajánló fish! dorothy supernem subscribe aws anna and the barbies fatal error suzuki viadal viadal live



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása