2015.01.12. 16:15 – dankógábor

Itt egy új, önmagával szembenéző TEJ-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tej_2015.JPG

Bár sok változás történt a TEJben a közelmúltban, Pálinkás Tamás Isten Háta Mögött-frontember úgy döntött, hogy egyelőre egyedül is tovább ostromolja a magyar poppiacot. Az egyedül maradásról mond is pár szót:

Sok problémával kellett szembenéznem, aminek legfőbb okozója saját magam voltam. Kissé elszaladt velem az illegális ló, és már nekem is úgy tűnt, hogy lassan elbérczesisedek. Nyilván ennek is köszönhető, hogy nem is nagyon tudott hová fejlődni a zenekar. Ezt persze sokáig nem lehet tolerálni, ezért a kiadóm kirúgott és a zenekar is lelépett mellőlem, amit teljesen megértek, és ez amúgy nagyon is sokat számított abban, hogy szembe tudjak nézni magammal és levonjak elég messzemenő következtetéseket. A Szegény fiú ennek a dolognak a feldolgozása részemről, azt hiszem, lassan szembe kell néznem azzal, hogy az, hogy meg vagyok győződve arról, hogy én szartam a spanyolviaszt, az spanyolcsizmaként hatott rám. Szóval, ideje felnőni.

Az még az információ ezen kívül, hogy az énekes szerint a TEJ idén nagylemezzel is kijön. Alább a dal szöveges videóval, amit Kálócz Tamás készített.


premier hír tej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása