2015.02.14. 11:14 – Lángoló

Valentin-napi videó a Margaret Islandtől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Margaret Island zenekar nagyban dolgozik az első lemezén, amit júniusra szeretnének befejezni. Demózással kezdték a munkát, feljátszották az összes dalkezdeményüket, ötletüket, amik az utóbbi évben összegyűltek. Majd leutaztunk Fonyódra egy hétre, kikapcsolták a telefonjaikat, mobilnetüket és kiválasztottak a 20-25 ötletből azokat, amiket befejeznek és rákerülnek majd az első albumra az eddig megjelent dalaikon kívül. Ezek közül az egyik a Csönded, aminek itt és most van a premierje.

A dalról:

Már az első koncertünkön is játszottuk még angol szöveggel, sokat kísérleteztünk vele, többször áthangszereltük mire elnyerte a mostani formáját. Nagyon szeretünk utcazenélni, ez a dalon is hallatszik, csupa olyan hangszer szólal meg benne, ami az utcán is előkerülhet: ukulele, xilofon, cajon, akusztikus gitár. A magyar szöveget Hujber Szabolcstól kaptuk, aki például a Magashegyi Undergroundnak, Péterfy Borinak vagy Odettnek is írt már.

A videóról:

Régóta szerettünk volna készíteni egy szövegvideót, szeretjük az egyszerű, természetes dolgokat így nekiálltunk papírhajókat hajtogatni, és ezekre írtuk rá a szöveget, majd teleengedtünk egy kádat vízzel és beledobáltuk a hajókat. A külföldön élő ismerőseinktől azóta is kapjuk a papírhajós képeket. A videót fényképekből rakta össze Földi Ádám, akivel már korábban is dolgoztunk.

Tervek:

Nagyon szépen alakul a fesztiválszezon, erről még nem árulhatunk el többet, de nagyon várjuk már a nyarat! Szép lassan bevonulunk a stúdióba befejezzük a lemezt, sokat próbálunk a zenekarral, minden dal egy kicsit más felállással készül majd el. Február 25-én az A38-on játszunk az amerikai Spain előtt, tavasszal pedig új videoklipünk is lesz.

A klip:


premier pop hír margaret island



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása