2015.02.23. 09:10 – Hirdetés

Menj ingyen Carbonfools-koncertre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A téli hónapokban elrendelt „szénszünet” után 2015-ben első alkalommal lép színpadra a The Carbonfools zenekar! A koncert új, tavaly decemberben megjelent lemezük, a még mindíg friss és ropogós Carbonbliss második lemezbemutatójaként is értékelhető. Az új dalok a bemutató óta letisztultak, azoknak akik ott voltak a „premieren” azért, akik nem, azoknak azért kötelező a magjelenés. Egy biztos: mindenkinek van bepótolni valója 2015. február 28-án szombaton a Barba Negra Music Clubban!

A csapat utoljára a budapesti Symbolban lépett fel 2014. december 27-én, hogy ezt követően, ahogy ők fogalmaztak, szénszünetre vonuljanak. Bizonyára nagyon sokaknak hiányoznak, hiányoztak a két hónapos pihenő alatt, de ne csüggedjünk: annál több energiával térnek vissza, így biztosak lehetünk benne, hogy mint mindig, most is megadják a módját a Barba Negra Music Clubban.

Hozzá kell tenni, hogy a srácok a szünetben sem tétlenkedtek: leforgatták legújabb videoklipjüket a lemez egyik igazi bulislágeréhez, a Czechoslovakian Discohoz, amelyet február 3-án jelentettek meg, s máris a 30 000-es nézettség felé halad. Bár a Barba Negrában valószínűleg nem lesz egy Škodaa színpadon (ki tudja, tőlük talán még ez is kitelik), hasonlóan jó hangulat várható, mint amilyet a klipben is láthatunk. 

Előzenél a Drum and DJ - egy Magyarországon egyedülálló formáció. Tomek és DJ Pozsi duója minden fellépés során egy audiovizuális show-t tesz színpadra, amelynek keretében electro-d’n’b-drumstep alapokat mixelnek élő dobolással, majd ezt rock-, hip-hop- és pop-klasszikusok videóival, acapella verziójuk effektezett változatával fűszerezik. A bemelegítés tehát szintén pazar lesz!

Na erre a bulira lehet tőlünk nyerni három páros belépőt. Ezzez a következőket kell tenni:

- Lájkolni a Carbonfools Facebook-oldalát

- Lájkolni a Lángoló Facebook-oldalát

- Megosztani ezt a posztot

- Illetve a jatek@langologitarok.hu címre elküldeni (kizárólag a Carbon-Játék tárgyú leveleket fogadjuk el), hogy melyik híres filmrendezőt idézik meg a Carbonfools Czechoslovakian Disco című dalában.

Sorsolás péntek reggel, a nyerteseket emailben értesítjük.


játék pop hír electro carbonfools



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása