2015.02.24. 14:35 – Hirdetés

Nyerj Lamb-jegyet!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Budapest Promoter szervezésében február végétől több érdekes koncert is várja az érdeklődőket. Az Európa Kiadó kezdte a sort, a jövő héten pedig a Lambet üdvözölhetjük az Akváriumban, április közepén pedig  Nneka lép fel ugyanott. A most induló játéksorozatban az összes bulira páros belépőt nyerhetsz, ha válaszolsz egy-egy egyszerű kérdésre. Részletek a hajtás után.

Lou Rhodes és Andy Barlow 96-ban alakult duója visszatér Magyarországra a Budapest Promóter szervezésében, hogy bemutassa legújabb Backspace Unwind című lemezét a rajongóknak. Március 4-én a Lamb mellett a Dorothy’s Legs, valamint a Mius gondoskodik majd a hangulatról az Akvárium Klubban. Nagy várakozás előzi meg a Lamb budapesti fellépését, mivel a zenekar legújabb nagylemeze három év után készült el, amely a downbeat, a jazz és a drum ’n’ bass elemeit ötvözi. A lemezbemutató előtti bemelegítésről a Dorothy's Legs valamint a Horányi Júlia és Álmos Gergely alkotta Mius gondoskodik majd az Akvárium Klub színpadán.

A játék során elsőként lájkolni kell a Budapest Promoter és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalait /vagy a koncert Facebook-eseményét. A megfejtést a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk (kizárólag) Lamb-Játék tárgyú levélben jövő hétfő éjfélig. Kedden sorsolás, a nyertest emailben értesítjük. A kérdés pedig, amelyre a választ várjuk:

- Hány nagylemeze jelent meg a Lambnek?

Lamb, 2015. március 4. – Akvárium, NagyHall

Belépőjegyek megvásárolhatók a Ticketportal hálózatában 5900 Ft-ért:

http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46933

Az eseményről és a programról itt tájékozódhatsz:

https://www.facebook.com/profile.php?id=289054241302604

http://budapestpromoter.com/ 


játék hír lamb



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása