2015.02.27. 11:00 – Lángoló

Kávészünet a soundcity:szegeddel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kaveszunet_1.jpg

A legutóbb Esti Kornél videóval jelentkező soundcity:szeged még a tavalyi év végén forgatott a Kávészünettel. A zenekar, Slam Turnéjának keretein belül lépett fel a JATE Klubban, ahol a videót is rögzítették. A Párizsban járt az ősz megzenésített változatát adták elő egy szál gitárral, ahogyan az tőlük megszokott.

A Kávészünet zenekar több meglepetésre is készül a tavasz folyamán. Heteken belül közös számmal rukkolnak elő a Punnany Massifból ismert Farkas Roland Wolfie-val, továbbá lesz egy közös alkotás Süveg Márk Saiiddal is. Április 30-án pedig az Akváriumban készülnek egy nagyszabású műsorral.

Fodor György személyében új író mutatkozik be a soundcity:szeged honlapján, aki Kr.u. 33 című novelláját kapcsolta a videóhoz. A novelláról így nyilatkozott:

Ady-t évente tanítom. Mindig másképp viszonyultam hozzá, tavaly voltam 33, szerettem. Régóta terveztem, hogy olyan művet írok az életemről, amely részben novella, de lehet akár szabadvers, vagy más felől közelítve haikuszerű sűrítés is. Alapvetően utóbbiban vagyok otthon (Eső, Bárka, Zempléni Múzsa, Debreceni Disputa, Szkholion, Napút). Ady mestere volt a sejtetésnek, sűrítésnek. A Párisban járt az ősz zsenialitása lefedte szándékaimat, rádöbbentett, hogy néha bizony összegezni kell, néha kell egy kis Kávészünet.


premier pop rock hír kávészünet soundcity szeged



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása