2015.03.03. 11:44 – SCs

A nőhangú férfi az életről kesereg

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az, hogy egy férfi énekesnek megtévesztően magas, nőies hangja van, manapság nem bír nagy hírértékkel. Az, hogy  passzív hallgatóságom egyik tagja még a Gold Shadow végigfülelése után is meg volt róla győződve, hogy Asaf Avidan nő, szintén nem az év sztorija, de sokatmondó. Meg kellett neki mutatnom a One Day videoklipjét, hogy elhiggye, igazat mondok. Viszont így meg csalódás érte, szerinte ha Avidan nő lenne ilyen hanggal, az sokkal nagyobbat szólna, mint így, hogy férfi.

Asaf Avidan egyébként hazájában, Izraelben, valamint a Benelux  államokban és Franciaországban meglehetősen népszerű volt zenekarával, az Asaf Avidan and the Mojosszal, és szólókarrierje is alakulgat. Nemrég megjelent a Gold Shadow, amelyen minden eddiginél magányosabban és elhagyatottabban kesergi el bánatát az életről, kapcsolatairól. Mivel Antony Hegarty (Antony and the Johnsons) már annyira beleszerelmesedett a saját hangjába, hogy úgy érzi, dalokat sem muszáj írnia, jól jön helyette valaki, aki hasonló stílusban szól szívtől szívig.


pop hír asaf avidan



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása