2015.03.30. 16:09 – Lángoló

Az Angertea-ből az electro rockba - A Black Tape Store bemutatkozó EP-je

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

blacktapestoresmall.jpg

Mihály Gergelyt eddig csak az Angertea zenekarból lehetett ismerni, most viszont ez picit változni fog. Itt van ugyanis a Black Tape Store, aminek most mutatjuk be az első három dalát. De előbb egy kis történet Mihály Gergely-től:

2014 őszén volt egy elég csúnya törés az életemben, és emiatt sokszor támaszkodtam a haverokra, sokat jártunk együtt kocsmázni és csajozni. Egy régi barátommal, Kaczkó Gyurkával egy ilyen körúton jutott eszünkbe, hogy ezt a nagy szomorúságot valahogy meg kellene örökíteni, zenébe kellene ágyazni. Gyurka számítógépe évek óta teli van a saját szerzeményeivel, csak épp megfelelő énekest nem talált hozzájuk. Olyan húsz dalból választottam ki a Missinget és a Strike-ot, amikhez úgy gondoltam, hogy hozzá tudom tenni önmagam, a Gone-et pedig egy saját gitárriffemből alakítottunk ki ketten. A szövegeket és az énektémákat én követtem el. Ez a zene teljesen más, mint az Angertea. Totál más energiákat mozgat meg, máshogy is éneklek, sőt a szövegek is sokkal egyszerűbbek, kevésbé elvontak.

A nagy stílusbeli különbség miatt először úgy gondolták, hogy fel sem fedik a kilétüket, innen jött a ninjás image is, de aztán egyre többen felismerték Mihályt, úgyhogy nem tagadták tovább. A további tervekről annyit mondott, hogy jön majd egy klip, illetve egy nagylemez is valamikor, de nem görcsölnek rá. Alább Mihály Gergely és Kaczkó György bánatzenélése.


hír black tape store



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása