2015.04.15. 11:34 – Lángoló

Machine Head A Barba Negra Music Clubban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mhead.jpg

Igen, jól olvastátok, a klubban, nem a szabad téren. Oda bő ezer ember fér be, úgyhogy nem árt sietni a jegyvásárlással.

2015. szeptember 18-án történelmi jelentőségű koncertet láthatunk a Barba Negra Music Club színpadán, ugyanis a kultikus 1994. decemberi, az Olimpiai Csarnokban tartott buli után – kíváncsiak vagyunk, az olvasók közül hányan voltak ott? – közel 21 évvel újra Budapesten koncertezik a modern metálzene egyik megkerülhetetlen bástyája, a kaliforniai Machine Head! 

Az 1994-es koncert óta  ahol a Slayer vendégeként mutatkoztak be  már többször megfordult a zenekar Magyarországon, mégis a szeptemberi Barba Negrás koncertjük lesz az első igazi, hamisítatlan önálló headline-buli, amelyre a zenekar rajongótábora régóta vár.

Az “An evening with MACHINE HEAD”, azaz “Egy este a Machine Headdel” címet kapott turné igazi különlegessége, hogy sem külföldi, sem helyi vendégzenekar nem csatlakozik hozzájuk ezúttal, hanem egy monstre-hosszúságú, több mint két és fél órás koncertprogrammal lépnek majd fel.

A rendezvényre a jegyek már kaphatók, ráadásul az első 100 db jegy, csak a Barba Negra Music Club pénztárában mindössze 5.900 Ft-os áron váltható meg!

A Phoenix Music Hungary bemutatja:

An evening with MACHINE HEAD
2015. szeptember 18. Budapest @ Barba Negra Music Club, 19:00

Jegyárak: 
5.900 Ft (early bird, első 100 db – CSAK A BARBA NEGRA MUSIC CLUBBAN!)
6.900 Ft (elővételben 2015. augusztus 17-ig)
7.900 Ft (2015. augusztus 18-tól, valamint a helyszínen)

Jegylink: http://tixa.hu/machinehead_barbanegra


metál koncert hír machine head



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása