2015.04.15. 13:00 – dankógábor

Ha ma tökös rockzenére vágysz, akkor a Dungaree új EP-jét hallgasd!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Picit még bontom a stílust: van ebben grunge, stoner, blues és southern rock is. Néha olyan, mintha a HAW-ból ismert Makó Dávid énekelne (zenében is hasonló), és a Trouble-frontember Kyle Thomas is eszembe jut, de simán elmehetne turnézni utóbbi énekes Floodgate zenekarával is a csapat. A legmegdöbbentőbb viszont a zenét hallgatva az, hogy csupán egy éve vannak együtt, a felvétel alapján viszont nagyon összeszokott a zenekar (persze színpadon még lehet más a kép). Egyébként Szegeden alakultak tavaly, és eddig csak egy háromszámos EP-jük jött ki Climb out of the River címmel. Most pedig itt a Final Yell EP, szóval van már összesen hat daluk. Nem találtak fel semmi újat, de a hatásokat kellemes eleggyé rakták össze. Itt az új EP:

A Dungaree először élőben jövő héten kedden mutatja be az új EP-t a Kuplungban, hazai pályán, Szegeden pedig április 25-én szombaton a Rongy kocsmában.


premier rock grunge stoner southern dungaree



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása