2015.04.21. 15:04 – Hirdetés

Csütörtökön Little Boots az A38 Hajón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

little-boots-4fe265862bc89.jpg

Az egyik legközvetlenebb brit dalszerző-előadó, az elegáns elektropopba laza személyességet csempésző Little Boots harmadszor jön Magyarországra. Először DJ-ként érkezett,majd  tavalyelőtt a Szigeten volt nagyszabású fesztiválfellépése, ezúttal pedig harmadik nagylemezének közelgő megjelenése alkalmából ad klubkoncertet az A38 Hajón a Budapesti Tavaszi Fesztivál vendégeként. Előtte a kitűnő Marge mutatja be legújabb EP-jét.

Victoria Hesketh, aki dalszerző-szólóénekesként kissé meglepő módon Caligula, azaz "Csizmácska" császártól vette a Little Boots művésznevet, 2009-es bemutatkozó lemeze óta az egyik legnépszerűbb brit énekesnő. Korábban a Dead Disco nevű csajpunk-elektropop zenekarban éneklő-szintiző Hesketh hét évvel ezelőtt kezdett önálló karrierbe. A jellegzetes hangú és zenei világú, kedves és közvetlen énekesnőt azonnal szívébe zárta a közönség, a Hands című album szerzői lemezként, és a tánczenei felvételek listáin is az élbolyba került. Little Boots szinte folyamatosan kacérkodik a mainstream popzenével és elektronikával (DJ-nek sem utolsó), ugyanakkor  Lily Allenhez vagy Lykke Lihez hasonlóan  mindig jellemző rá a mély személyesség. Little Boots olyan dalszerző-előadó, aki képes önálló, jellegzetes, egyedi világot építeni, de közben igazi nagy slágereket írni – ahogy például a Remedy vagy a New in Town teszi.

Little Boots tavaly ősszel jelentetett meg új anyagot: a Business Pleasure EP már a 2015-re ígért új nagylemezt előlegezte meg, és az A38-as klubkoncerten a nagy klasszikusok mellett már az egyelőre cím nélküli albumot is bemutatja.

Little Boots (UK), Marge EP premier

2015. április 23., csütörtök 20h

A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 5000 Ft, elővételben: 4500 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján

(www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.


pop koncert program a38 elektronikus marge little boots



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása