2015.04.21. 10:30 – Hirdetés

Ratkóczi Huba világa szombaton a RoHAM Bárban

Nyerj páros belépőt a különleges bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

napokon_live_01.jpg
Ratkóczi Huba maga köré gyűjtötte barátait és a magyar rock élet legjavával állnak össze két különleges este erejéig, ahol kedvenc dalait adják elő, Jimi Hendrixtől a Led Zeppelinig. Április 24.-én, azaz most pénteken Pécsett, a Pécsi Est Caféban, szombaton pedig Budapesten a RoHAM Bárban csíphetitek el a Huba világa koncerteket. A pesti bulira most páros belépőt is nyerhetsz, ha válaszolsz egy egyszerű kérdésre. További infókért olvass tovább!

A magyar underground jellegzetes alakja Ratkóczi Huba, aki olyan zenekarokat gazdagít egyedi gitárjátékával, mint a Napokon, a Soulbreakers, a Seen vagy a megboldogult Esclin Syndo. Huba most azoknak a daloknak enged teret, melyeket mindig is szeretett volna eljátszani a színpadon, melyek segítettek neki, hogy azzá az emberré váljon, aki, de melyeket korábban nem adhatott elő nagyközönség előtt. A dalok előadásában pedig
azok a barátok segítik, akiket 17 éves zenei pályafutása során ismert meg.

A koncert ötletéről így mesélt a gitáros.„Épp átlépve az újévbe, nagy terveket fontolgatva, a jövőt kémlelve, jutott eszembe ennek a koncertnek az lehetősége. Sokszor volt/van olyan érzésem egy­-egy kedvenc dalt hallgatva, hogy annyira fontos ez a hangulat, annyiszor belehelyezkedtem már, és olyan jó lenne eljátszani, hiszen úgy lehetne igazán megélni. Egyszer csak jött az elhatározás, ezt meg kell csinálni! Alapvetően egyszeri alkalomra gondoltam, de ki tudja, ha a résztvevők jól érzik magukat, a közönség jól fogadja, el tudom képzelni, hogy lesz folytatása. Mindenesetre, remélem sokan leszünk, és mindkét helyszínen nagyon nagy buli lesz!”­

A nagyszabású rock gálaesten felvonul a hazai rock élet színe­-java, így a mikrofonoka mögött megfordul Csongor Bálint (Subscribe), Jakab Péter Fürge (Jazzékiel), Kacsoh Dániel (Napokon), Kutzora Edina (Yonderboy, Zagar), Kyru (Soulbreakers, P­box...), Pleszkán Écska (Soulbreakers) és Undos is (Grand Mexican Warlock, Seen, Dirty Flow Club), gitáron játszik Egri Péter (Napokon) és Péter Gábor (Soulbreakers), basszusgitáron Kolozsi Péter (Seen, Napokon, Haunebu, ex-­Esclin Syndo), billentyűn kísér Fóris Szilárd (Doors Emlékzenekar, Duende), a dobokon pedig Mózes Zoltán (Napokon, Soulbreakers) és Szabó László (Grand Mexican Warlock, Jazzékiel, Trillion) adja a ritmust.

A repertoár dalai olyan zenekarok életművéből állnak össze, mint a The Mars Volta, Tool, Perfect Circle, Jimi Hendrix, Vanilla Fudge, Rage Aggainst The Machine, Led Zeppelin, King Crimson, Aerosmith, Noora Noor és még sokan mások.

A játékban szokás szerint egy igen egyszerű kérdésre kell válaszolni. Emellett azt kérjük, hogy ezt a cikket, vagy a koncerthez kapcsolódó eseményt oszd meg a Facebook-idővonaladon. A válaszokat a Lángoló - Huba Világa - játék tárgyú e-mailben küldjétek el nekünk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre!

A kérdés pedig, amire a választ várjuk:

- Mi volt a címe a Napokon zenekar tavaly megjelent lemezének?

A válaszokat péntek reggel 9 óráig fogadjuk el, utána sorsolunk, a nyertest a délelőtt folyamán e-mailben értesítjük.

Huba világa koncertek:

2015 április 24, Pécs, Pécsi Est Café, 21:00 - a belépés ingyenes!

2015 április 25., Budapest, RoHAM Bár, Budapest 1075, Dohány utca 22.
Belépő: 1000Ft

Facebook- esemény: https://www.facebook.com/events/1014239838605743/


hirdetés játék programajánló koncert ratkóczi huba huba világa



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása