2015.05.04. 21:54 – Gnosis

Ezek kiárusítják a blackmetalt már megint!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tumblr_nmepe1fvm11tm0lv8o1_400.gif

Friss hír, hogy Jonas Åkerlund svéd film- és kliprendező Lord Of Chaos címmel egy új filmet szeretne készíteni, ami Euronymus rövid, ámde annál érdekesebb életútját beszélné el. Åkerlund 1983-84 tájékán két (!) Bathory-dalban tűnt fel először dobosként, majd hamarosan átnyergelt a filmes vonalra, amiben több fantáziát látott, mint a bőrgatyás kecskeriogatásban. Nevéhez fűződik többek közt jó néhány és nagyon híres Metallica-, Madonna-, Lady Gaga-, Prodigy- stb. stb. klip elkészítése.

bathory.jpg

A filmről egyelőre annyit lehet még tudni, hogy Rory Culkin (igen, annak a Culkin srácnak a rokona) lesz az egyik szereplő illetve, hogy Necrobutcher, akivel annak idején Euronymous a Mayhemben együtt zenélt, közösülésre szólította fel mind a svédeket mind pedig hollywoodiakat. A basszusgitáros amúgy érdekelt a téma norvég megvalósításában, lehet emiatt duplán mérges.

A film címe se véletlen, hisz ez az 1998-ban megjelent azonos című, a blackmetal rajongók által kedvelt, de a zenészek által lenézett könyvből származik, aminek a szövegére fog épülni a mozgókép.


mayhem burzum blackmetal svédek euronymous



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása