2015.05.12. 11:22 – Lángoló

Jövő héten Roxette-koncert az Arénában

Nyerj páros belépőt!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

roxette2012.jpg

Ahogy korábban már írtunk róla, egy hét múlva egész Skandinávia egyik legfontosabb zenei exportcikke, a Roxette lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.  A koncertre a mai nyereményjátékban egy belépőjegyet is kisorsolunk, a részletekért olvass tovább!

"Csodálatos visszatérni a nemzetközi porondra. A közönségtől kapott napi visszajelzések bámulatosak és alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk a rajongóinkkal. Boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk őket majd egész Európában!" nyilatkozták az együttes tagjai.

A Roxette eddigi karrierje során több mint 75 millió albumot adott el – és ez a szám minden egyes nappal csak növekszik. A duó szédületes mennyiségű slágerével a 80-as évek végétől a 2000-es évek elejéig felforgatta a listákat. Sokéves kényszerszünetet követően 2011-ben tértek vissza, amikor a Charm School című albumuk, valamint a She’s Got Nothing On (But The Radio) kislemezük felkerült a slágerlistákra.

Koncertsorozatuk kétszer kerülte meg a földet, 153 koncerten összesen 1.5 millió ember előtt játszottak. A Roxette idén új turnéba kezdett, az európai rész Milánóban indult és 30 fellépést foglal magába. A turné egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig fog tartani, ezért a koncertkörutat The XXX  Anniversary Tour névre keresztelték.

A koncertre egy szerencsés olvasónk páros belépőt nyerhet. A megfejtést a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk (kizárólag) Lángoló Roxette-Játék tárgyú levélben pénteken éjfélig. Szombaton sorsolás, a nyertest emailben értesítjük. A kérdés pedig, amelyre a választ várjuk:

Hány stúdiólemeze jelent meg a Roxette-nek?


játék pop rock koncert exkluzív roxette



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása