2015.05.13. 12:51 – Lángoló

Fesztiválhelyszínné alakul a Vasúttörténeti Park, a Várkert Bazár és az egykori Vidámpark is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A címben olvashatóakon kívül még a Zwack Unicum gyár, a Vásárcsarnok, a Belvárosi Piac és Széchenyi fürdő is a Budapest Essentials helyszínei lesznek június 25-28. között. Az esti koncertek mellett nappali programokat is kínál a városi fesztivál. Extra belépő jár a karszalaghoz az Állatkertbe, a Ludwig Múzeumba és számos gyógyfürdőbe, de rendhagyó városi túra és pop-up kiállítás is várja az érdeklődőket. A főváros több étterme, kávézója és kulturális intézménye pedig 20-50%-os kedvezményt biztosítanak a fesztiválozóknak. 

 

Készítettünk egy felmérést, amiből kiderült: tízből nyolc magyar szerint Budapest még a fővárosban élők számára is bőven tartogat meglepetéseket, a válaszadók kétharmada pedig egyetért azzal, hogy a fesztiválok és kulturális programok vonzóvá teszik a fővárost a külföldiek szemében. Mi is közéjük tartozunk, és június végén be fogjuk bizonyítani, hogy Budapest a világ legjobb fővárosa.

- mondta el a fesztivál célkitűzéseit Dr. Csókay Gergely, a Budapest Essentials főszervezője.

A fellépők, a helyszínek és a programok pontos listája a www.budapestessentials.com oldalon érhető el.


budapest fesztivál hír budapest essentials



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása