2015.05.23. 09:34 – Hirdetés

Ma este Demjén Ferenc a Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Március 21-én nyitotta idei évadját Demjén Ferenc, méghozzá nem is akármilyen koncerttel. Ahogy az várható volt, telt ház fogadta a Liszt- és Kossuth- díjas művészt és nívós zenekarát a Barba Negra Music Clubban, így aki nem kapcsolt időben, lemaradt a fergeteges buliról. Csüggedésre azonban semmi ok, május 23-án mindenki pótolhatja, vagy épp újraélheti az élményt a Trackben!

Rózsi karrierje 1964-ben, 18 éves korában kezdődött. Ekkor alapította meg testvérével, Demjén Istvánnal a Számum zenekart, öt évvel később már Radics Bélával zenélt a Sakk-Mattban, majd a Tűzkerékben. Az országos ismertséget az 1970-es év hozta el számára: ekkor találkozott Bergendy Istvánnal, akinek formációjával szombatonként az E-Klubban léptek fel. Közönségük száma egyre nőtt, míg végül már ötezer ember előtt léptek színpadra. Első szólólemeze 1977-ben jelent meg, majd csatlakozott a V’Moto-Rockhoz, akikkel minden addiginál nagyobb sikereket könyvelhettek el. Demjén szólókarrierje a '80-as évek végén folytatódott: ekkor jelent meg A szabadság vándora című nagylemeze, melyről a nyitódal és a Szerelemvonat is emblematikus slágerré vált. Megannyi elismerés mellett megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, az Arany Zsiráf életműdíjat, majd 2012-ben a Kossuth-díjat is. Rózsi május 23-án először lép fel a Barba Negra Trackben.

Kapunyitás: 18.30

Jegyár: 3000 Ft,-

Jegyértékesítés:

Barba Negra Track jegypénztár:
H-Szo:15:00 – 20:00 óráig (Programnapokon: 15:00 - 21:30 óráig)
Cím:1117 Budapest, Neumann János u. 2. (Rákóczi híd, budai hídfő)


pop rock hír demjén ferenc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása