2015.05.26. 08:54 – Nihil_AK

Berágott a füvező nézőre a Who frontembere

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

who.jpg

Múlt hét szerdán a Nassau Colliseumban lépett fel a Who. A koncert során Roger Daltrey énekes orrát megcsapta a közönség felől érkező fűszag, így azonnal félbeszakította az előadást, kijelentve, hogy addig nem hajlandó folytatni, amíg a néző abba nem hagyja a füstölést.

Daltrey elmondása szerint allergiás a füstre, és komolyan zavarja éneklés közben, amit meg is tudunk érteni, hiszen évtizedeken keresztül olyan, köztudottan szerzetesi életformát követő arcok voltak a zenésztársai, mint Keith Moon és John Entwistle. A közönség az illetőt arra szólította fel, hogy egye meg a csikket, Pete Townshend pedig leggyorsabb megoldásként azt javasolta, hogy dugja fel inkább a seggébe a csikket.

A napokban hetvenedik életévét betöltött Townshend amúgy nemrég azt nyilatkozta, hogy a mai napig nem szeret élőben fellépni, mivel nagyon ritkán tudja igazán elengedni magát a színpadon. Ezt az állítást a gitáros legendás hangszerzúzásai ismeretében nehezen hisszük el, de ha ő mondja, akkor valószínűleg így van. Mindenesetre az már biztos, hogy az idén ötvenéves jubileumát ünneplő Who lesz az idei Glastonbury fesztivál főattrakciója a Foo Fighters, és nagy kedvencünk, Kanye West mellett.


bulvár hír balhé the who roger daltrey pete townshend füvező rajongó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása