2015.05.26. 14:30 – Lángoló

Így bulizik a Twentees – Nyárindító klip készült a BBQ partyhoz

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

 twentees_by_lenart_gabor_5.jpg

Saját bevallása szerint a Twentees nagy hangsúlyt fektetett a képi megjelenésre. Ebből adódóan a BBQ party már harmadik klipje a csapatnak, holott még csak egy lemezük jelent meg. A videót 2Face-hez hasonlóan ezúttal is Guba Gergő és Lénárt Gábor rendezte, rögzítette és vágta. A most bemutatkozó klip felvétele tulajdonképpen egy családias hangulatú buli volt, homokos vízparttal, több láda sörrel, sok virslivel és barbecue szósszal, illetve egy retro Volkswagennel:

Soha nem vezettem még ehhez hasonló kocsit, ez már önmagában élmény volt. Elég menőnek éreztem magam, szerencsés vagyok frontemberként, hogy nekem jutott a volán. Kicsit azért féltünk, mert illegalitásban kocsikáztunk; nem túl szabályos ugye két embert vinni a platón, de ez végülis csak egy plusz adagot dobott az izgalomra. Én a legjobban attól féltem, hogy az egyik rendező-operatőrünk, Guba Gergő kiesik abból a kocsiból, amiből minket vett fel. Konkrétan az egyik kezével kapaszkodott, a másikból meg lógott a kamera, és amikor a kihangosított telefonon azt az instrukciót adta, hogy menjünk hozzájuk kétméteres közelségbe, féltettem az életét.

- Meséli Balázs Konrád, a zenekar frontembere.

Szuper érzés volt hátul utazni, 60 km/h-nál fújta a hajunkat a szél, eléggé nyomta a hátunkat meg a seggünket több óra forgatás után a plató, de jót elpörögtünk Mikivel (Prjevara Miki, gitár, billentyűk). Közben dudáltak ránk a kamionosok a mellettünk lévő úton, mi meg integettünk nekik vissza.

– ezt már Böjti Tamás, a csapat basszusgitárosa mondta.

A klip elsőként a zenekar harmadik születésnapi koncertjén mutatkozott be a közönségnek. Az indierock-zenekarnak amúgy márciusban jelent meg Sing, Dance, Cry című első nagylemeze, nemrég megnyerték a Dunai Regatta zenei tehetségkutatóját, a Honeybeast előzenekarként és önállóan is egyre több helyen léptek fel, illetve a Keret blog Kikeltetőjének döntőjéből is szakmai különdíjjal távoztak.


indie premier rock hír twentees



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása