2015.05.26. 10:00 – Nihil_AK

Zakk Wylde másnaposság helyett inkább jógázik

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

wylde.jpg

A metál közmondásosan legnagyobb sörivója néhány éve egészségügyi okokból kénytelen volt felhagyni a rock 'n roll életvitellel, de a zenélést és a turnézást persze nem hagyta abba. Wylde egy friss interjúban elismerte, hogy a zenekari backstage lényegesen unalmasabb pia nélkül.

Ha forgatnánk egy turnéfilmet a Black Labelről, ma már sztorikat kellene kitalálnunk, mert valójában nem sok minden történik. Régebben olyanok voltunk, mint egy szteroidokon hizlalt Party Zóna (1978-as vígjáték John Belushi főszereplésével - a szerk.), ma meg a leginkább a jógaoktatómmal töltöm az időt. Régen persze egy csomót ittunk, most szippantunk egy kis ragasztót, és ugyanaz az eredmény: letolt gatyával ébredek, a haverok elmesélik, hogy milyen jól éreztem magam, én meg nem emlékszem semmire.

A Black Label Society jelenleg a Catacombs of the Black Vatican lemezét turnéztatja, mindazonáltal Wylde állítása szerint folyamatosan dolgozik a friss anyagokon. A Guitar Interactive magazinnak adott háromrészes interjúban ez a téma is részletesen ki lett vesézve, ha érdekel, itt megnézheted. És természetesen jönnek még mindig a FEZEN-re is.


jóga zakk wylde black label society rock and roll életforma



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása