2015.06.01. 14:36 – Hirdetés

Jövő szerdán indul az Open Road Fest

Páros belépőket nyerhetsz!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

01.JPG

Jövő szerdán indul az Open Road Fest Alsóörsön, ahol a zenei és turisztikai programok mellett még egy valódi Harleyt is nyerhetsz. A Lángolótól meg két darab páros belépőjegyet az első napra, ha részt veszel a hajtás után következő nyereményjátékban.

Idén már 16. alkalommal rendezik meg Harley-Davidson Open Road Festet. Az idei év sztárfellépője a svéd Europe, akiktől még az egyszeri magyar háziasszony is minimum három slágert fel tud sorolni. Joey Tempesték június 13-án, szombaton este tíz órai kezdettel csapnak a húrok közé. Természetesen a hazai zenekarok sem maradnak otthon, hiszen a programban olyan nevek szerepelnek, mint a Tankcsapda, EDDA Művek, Kowalsky meg a Vega, Anna and the Barbies, Hooligans és még természetesen sok ismert névvel, akik garantálják az önfeledt szórakozást. A teljes program az openroadfest.hu-n érhető el.

A koncerteken kívül is lesz program, mint a Custom Bike Show, végig lehet izgulni a kaszkadőr showt, szurkolhatsz a kicsiknek a Kids Race-en, emellett egy lélegzetelállító bemutató is várható Veress Zoltán Európa-bajnok műrepülőtől.

02.JPG

Akik nem csak nézelődni akarnak Alsóörsön, csatlakozhatnak a nagyszabású motoros felvonuláshoz, ami az eddigi évektől eltérően, 2015-ben 11:00 órakor veszi majd kezdetét. Emellett, ahogy már korábban is írtunk róla, lehet, hogy egy Harley-val távozol a rendezvényről. Egy szerencsés nyertes a fesztivál végén az év nyereményével gördülhet le a Nagyszínpadáról, ami egy különleges Harley-Davidson Street 750. Erről bővebb információkat a reg.openroadfest.hu oldalon találsz.

Hogy az élmény még teljesebb legyen, az idei Open Road Festes karszalaggal a fesztivál ideje alatt kedvezményesen látogathatóak lesznek olyan látványos balatoni turisztikai helyszínek, mint például a Balatoni Csillagvizsgáló, a Tapolcai-tavasbarlang, a Balatoni Múzeum, a Balatonboglár Kalandpark vagy a Szigligeti Vár.

05_1.jpg
Még egy praktikus újdonsággal rukkoltak elő a szervezők ebben az évben: RFID chippel ellátott okos karszalagot kapnak a látogatók, amely egyszerre teszi lehetővé a készpénzmentes fizetést, a biztonságos beléptetést és mindezek mellett egyetlen érintéssel szavazhatsz a motor szépségversenyen és élményeket oszthatsz meg a Facebookon. Sőt. arról is gondoskodtak, hogy a fesztivál időjárása online is követhető legyen egy, a helyszínre telepített időjárás-állomás segítségével, ami szintén a fesztivál honlapjáról érhető el.

A 16. Harley-Davidson Open Road Fest belépői megválthatóak a fesztivál online jegyértékesítő oldalán június 5-ig, ezután pedig a helyszínen. Viszont ha szerencséd van, akkor a most következő játékban az első napra jegyet nyerhetsz a Lángoló Gitárok és az Open Road Fest közös játékán. Néhány nagyon egyszerű kérdésre várjuk a választ, valamint annyit kérünk, hogy oszd meg ezt a cikket, vagy a fesztiválhoz kapcsolódó eseményt a Facebook-idővonaladon. Most pedig jöjjenek a kérdések:

1. Az alábbiak közül melyik a Europe legnagyobb slágere?

             a. The Final Countdown

             b. Final Conquest

             c. Countdown To Extinction

2. A Balaton melyik partján található Alsóörs?

             a. északi

             b. déli

             c. keleti

3.  Milyen különleges szálláslehetőség van a fesztiválon?

             a. kapszulahotel

             b. a Badacsony egyik sziklarepedése

             c. egy cipősdoboz az út közepén

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk péntek reggel 9 óráig. Aznap délelőtt sorsolunk, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Open Road Fest Web: www.openroadfest.hu

Open Road Fest Facebook: https://www.facebook.com/openroadfest


hirdetés játék programajánló open road fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása