2015.06.05. 12:00 – Lángoló

Újabb kedvencek a Trackben: jön a Wellhello és a 30Y is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

30ywellhello_track.jpg

Nemzetközi és hazai szinten is a legnagyobb aktuális kedvenceket hozza el idén nyáron a Barba Negra Track. Ez utóbbiak közé tartozik a két frissen bejelentett csapat is, akik bármerre járnak, sorra telt házakat produkálnak.

A 30Y ugyan Pécsről származik, nevét pedig egy szombathelyi buszjáratról kölcsönözte, de valószínűleg nincs olyan pont az országban, ahol ne ismernék mára már a Beck fivérek dalait. A formációnak idén ráadásul bőven van oka az ünneplésre, mivel immáron 15 éve tapossák az ipart egy zenekarként. Budapesten legközelebb a Barba Negra Track-ben örülhetünk velük e méltán jeles évforduló okán, július 25-én.

Ahogy anno egycsapásra megismerte mindenki Fluor nevét a Mizu című dalnak köszönhetően, úgy robbant be a köztudatba Diazzal közösen alapított új bandája, a Wellhello is. A siker azonban még véletlen sem megy a minőség rovására, s a duó fellépéseit élő kíséret teszi teljessé. Így lesz ez augusztus elsején is, amikor a Barba Negra Track közönsége fogja a srácokkal együtt üvölteni az olyan slágerek szövegét, mint a Rakpart, vagy az Apu, vedd meg. Már az is ismeretes, hogy a hangulatot a SirVive izzítja majd ezen az estén Fluorék előtt.


pop rock hír 30y barba negra track wellhello



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása