2015.06.15. 09:57 – Hirdetés

Legelső koncertjének műsorával lép fel a KFT a Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kft.jpg

Egy kalózfelvétel került a zenekarhoz pár évvel ezelőtt, amelyet alakulásuk évében, 1981-ben rögzítettek kazettára egy józsefvárosi klubban. Ezzel a zenei anyaggal, hangzás- és szövegvilággal, a dalok közé illesztett abszurd versekkel tér vissza Laár András és zenekara – ráadásul a Múzeumok Éjszakáján.

A KFT pályafutásának legelső koncertműsorát tervezi újrajátszani a Budapest Park színpadán június 20-án. Ekkor még nem léteztek olyan dalok, mint a Bábu vagy, az Afrika, vagy a Balatoni nyár. Viszont ezzel a zenei anyaggal, hangzás- és szövegvilággal, a dalok közé illesztett abszurd versekkel létrejött a rockzenében egy, az addigiaktól különböző újhullám. Kétségtelen, az este különleges lesz – nemcsak a koncertre látogatóknak, hanem a zenekarnak is.

2015. június 20., Budapest Park, 18:00

KFT

Vendég: Sexepil

Jegyek:

Budapest Park, helyszíni pénztár (hétfőtől szombatig: 13.00-20.00)

Online jegyértékesítés: http://tixa.hu/

Jegyirodai értékesítés: http://ticketportal.hu/selling_places.aspx#20


koncert hír program kft budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása