2015.06.16. 11:17 – Lángoló

Szerdán startol a nyolcadik Fishing On Orfű

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

viziszinpad_illusztracio.jpg

A héten  elstartol a nagybetűs fesztiválszezon, indul a nyári fesztiválmaraton. A Fishing On Orfű nyitja az erőltetett menetet, ahol Kispál másodszor, Víziszínpad először. És újra teltház – méghozzá elővételben. Szerdán startol a fesztivál, ahol a közönség szavazta meg a nagyszínpad nevét! 

A fesztivál június 17-én szerdán nyitja meg kapuit, pontban 12:00-kor. A sorban állókat a Pomázi Tűzoltózenekar szórakoztatja majd egy különleges programmal. Egyenruha, bajor műdalok, pár klasszikus és pár modern sláger, valamint vidám hangulat várja a beengedésre várókat.

A Vízíszínpad a fesztivál új helyszíne. A tópartnál elhelyezett mobilstégen napi két akusztikus minikoncertet hallgathatnak meg a strandolók, akár matracról, a vízben úszkálva. Csütörtökön az art-pop fiatal trónkövetelői, a Ricsárdgír, valamint a keserédes gitárzenében utazó Konyha játszik. Pénteken az Óriás frontembere, Egyedi Péter, valamint egy különlegesen áthangszerelt koncerttel az Elefánt lép színpadra. Szombaton a Blahalousiana két tagja, Barbi és Jancsó, valamint a mindig remek hangulatot teremtő Maszkura és a Tücsökraj szórakoztatja a strandolókat. A 25 perces minikoncertek 3-kor és 4-kor kezdődnek az Orfűi Vitorlás Egyesület stégjénél.

Rátgéber László ismét nekirugaszkodik, hogy végre átugorja az orfűi tavat. A legendás pécsi kosárlabdaedző az elmúlt 7 év sikertelen kísérletei után is bizakodó. Idén gyermekkori padtársa, az avantgárd pop és a társadalmi mélyfestészet rendkívüli alakja, a Tudósok frontembere, Dr. Máriás lesz segítségére, de további sztárvendégek is ott lesznek Rátgéberrel, hogy támogassák gyönyörű tervét. Az ünnepélyes tóátugrás közvetlenül a Ricsárdgír víziszínpados koncertje előtt, csütörtökön 14:30-kor lesz az Orfűi Vitorlás Egyesület stégjénél.

Egyébként most már biztos, hogy Boldogság, te kurva nagyszínpad lesz a Fishing legfontosabb zenei helyszínének a neve, ahogy azt a közönség nemrég megszavazta. Az Esti Kornél zenekar dalcímére majdnem 1000-en voksoltak a fesztivál közösségi oldalán.


koncert konyha fesztivál hír program óriás elefánt tudósok esti kornél fishing on orfű maszkura és a tücsökraj ricsárdgír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása