2015.06.18. 11:04 – Hirdetés

Vasárnaptól Megyer Camp

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

megyer_camp_image.png

Idén június 21. és 27. között nyolcadik alkalommal rendezik meg egy csöppnyi faluban a mára már nemzetközi hírnévre is szert tett, az országban egyedülálló autentikus hangulatáról és kiváló fellépőiről ismert Megyer Camp fesztivált. A rendezvény a legendás ősfesztiválokhoz hasoló fűben fekvős életérzéssel ajándékozza meg látogatóit, melyben vitathatatlan szerepe van a természet közelségének, a falusi hangulatnak, pénztárcabarát áraknak.

Az egyedi helyszín mellett az aktuális line-up is igen impozáns. Olyan előadókkal találkozhatunk az említett egy hétben, mint a Kowalsky meg a Vega, a Junkies, a Road, a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Alvin és a Mókusok, a Fish!, az Ørdøg, a Mátyás Attila Band vagy a Ramones Mánia.

Természetesen mint minden, a Megyer Camp is fejlődik, így több újdonság vagy apróbb fejlesztés garantálja a fesztiválozók felhőtlen jókedvét. Nézzük, mik ezek: a sátrazástól idegenkedő látogatók aludhatnak légkondícionált kapszulahotelben, különleges strand épül a Marcal partján, a játékos kedvű fesztiválozókat tekepálya várja majd, míg a kisközért és a dohánybolt is nagy valószínűség szerint fontos szerepet fog betölteni. A programok között pedig felhőtlen családi szórakozást ígér az Alma együttes szombati koncertje. Sokak számára érdekes programnak ígérkezik a legendás Zöld Pardon relikviáit bemutató kiállítás, ahol az ex-szórakozóhely régi molinói, táblái és egyéb használati tárgyak idézik majd fel a zépés időszak szellemét.

Tényleg csak ajánlani tudjuk a fesztivált. A Megyer Camp mérete ellenére hatalmas élményekkel ajándékozza meg látogatóit.

MEGYER CAMP FESZTIVÁL

2015. június 21–27.

Helyszín: 8348 Megyer, Fő u. 5.

www.megyercamp.hu

https://www.facebook.com/MegyerCamp

Hetijegy: 7.500 Ft

Napijegyek: 2015.06. 21-23. ► 800 Ft/nap (csak a helyszínen kapható)

► 0. nap (június 24, szerda) ► 1.000 Ft

► 1-3. nap (június 25-27.) ► 3.800 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ► http://megyercamp.hu/jegy


koncert fesztivál hír road zöld pardon ganxsta zolee fish! kowalsky meg a vega junkies alvin és a mókusok mátyás attila ramones mania ordog megyer camp



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása