2015.06.30. 11:40 – Nihil_AK

Tucker hagyományosabb Morbid Angel-lemezt ígér

Alighanem az év leginkább meglepő híre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tucker.jpg

Egy ideje már hivatalosan is Steve Tucker a floridai death metál alapcsapat frontembere, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, el is kezdtek kiszivárogni a hírek a folytatásról. A visszatért énekes természetesen a korábbi vonalhoz visszakanyarodó új anyagot ígér, mi pedig megyünk lottószelvényt venni.

A Metal Messiah rádióműsornak adott interjúban Tucker beszélt arról, hogy miért szállt ki a zenekarból tizenpár éve, elmondása szerint akkoriban "meglehetősen őrült életet élt", elvett egy másik országból származó nőt feleségül, és a magánéletében történt változások miatt érzése szerint nem tudott száz százalékot nyújtani a zenekarban. Ettől függetlenül David Vincent visszatérését nagyszerű dolognak tartotta, és úgy gondolta, végre minden rajongó megkapja, amire vágyott. Az Illud Divinum Insanus lemez idején nem nagyon követte figyelemmel az eseményeket, egészen addig, amíg meg nem kapta az ominózus telefonhívást, hogy ugyan jöjjön már vissza.

Tucker szerint a Morbid Angel egy death metál zenekar, így a következő lemez is az lesz, és ez az, amit a bandavezér, Trey Azagthoth is igazából csinálni akar. Már el is kezdtek dolgozni az új dalokon, mi pedig izzadó tenyérrel várjuk a további fejleményeket, főleg azt, hogy mikor jelentik be Pete Sandoval visszatérését. Körülbelül július közepére tippelünk.

A teljes interjú meghallgatható itt: 


metál hír death morbid angel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása