2015.07.02. 12:49 – dankógábor

BRÉKING! Ismét elmarad a Hegyalja fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hegyalja.png

Napok óta terjed a pletyka, hogy ismét elmarad a Hegyalja fesztivál (idei nevén Kingdom of Hegyalja). Elértük Kovács Pétert a fesztivál egyik főszervezőjét, aki a Lángolónak megerősítette a hírt, valóban elmarad a rendezvény. Az okokról annyit mondott, hogy a fesztivál területének birtokba vételével váratlanul olyan bizonytalanságok léptek fel több helyrajzi számmal kapcsolatban is, hogy nem merték bevállalni a nyitást, ezért úgy döntöttek, hogy inkább nem tartják meg a rendezvényt. Mivel viszont a zenekarok nagy része már ki van fizetve, így alternatív helyszínt keresnek mindnek (valószínűleg Budapesten lesz a legtöbb koncert), illetve a jegyvásárlókat is a maximális mértékig igyekeznek kárpótolni. Pontos információkat kicsit későbbre ígért Kovács, amikor már minden letisztázódott.

Frissítés!

Itt a szervezők hivatalos közleménye:

Elmarad a Kingdom of Hegyalja

Elmarad Tokaj-Rakamazon a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja. A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek.
„Nem áll rendelkezésünkre abban a formában a helyszín, ahogy azzal eredetileg kalkuláltunk, ezért úgy döntöttünk, nem rendezzük meg a fesztivált Tokaj-Rakamazon. Dolgozunk még azokon a lehetőségeken, hogy a leszervezett koncertek egy részét más helyszínen megtartsuk, ezzel kapcsolatban később tudunk bővebb információval szolgálni” – tájékoztatott Kovács Péter, a fesztivál egyik főszervezője.
Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. Ezzel kapcsolatban további információ itt kérhető: jegy@kingdomofhegyalja.hu

Az Index.hu elérte Bodnár Lászlót, Rakamaz polgármesterét, aki elmondta, nem tud semmiféle területi gondról, a munkásaik jelenleg is azon dolgoznak, hogy rendben legyen a tervezett nyitásra minden. Aki erre hivatkozik a lemondásnál, az szerinte egyszerűen nem mond igazat. A szerződésüket még senki nem mondta fel, csak egy szervező hívta fel telefonon, hogy 99 százalék, hogy elmarad a fesztivál.


fesztivál hír hegyalja



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása