2015.07.03. 11:01 – Lángoló

Pénteken telt házas a Volt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

voltslash.jpg

A Telekom VOLT Fesztivál pénteki programjára minden jegy elkelt. A David Guetta és a Motörhead nevével fémjelzett napra 35 ezren érkeznek Sopronba, ez minden idők legerősebb voltos napja. Szombatra – John Newman, Fatboy Slim és Ákos koncertjére – még kaphatók jegyek.

A Telekom VOLT Fesztivál szervezői csütörtök éjjel jelentették be, hogy a pénteki programra minden jegy elkelt

A VOLT Fesztivál eddigi története során kétszer fordult elő, hogy ki kellett tenni a “teltház” táblát, azonban azokban az esetekben még a jelenleginél jóval kisebb volt a VOLT befogadóképessége.

– mondta el Fülöp Zoltán, a Volt főszervezője. Most több mint 35 ezer vendég érkezik Sopronba a Volt pénteki programjára.

A szervezők mindenki figyelmét felhívják arra, hogy jegy nélkül ne induljanak útnak Sopronba és nem hivatalos helyen ne vásároljanak jegyet, ugyanis így könnyen hamis jegyhez juthat bárki.

Az idei fesztivál minden idők leglátogatottabb Voltjának ígérkezik. Az első két napon és a nyitóestén összesen közel 55 ezren vettek részt. A szombati, zárónap iránt is hatalmas az érdeklődés, amikor többek között Fatboy Slim, John Newman, Ákos, a Csík Zenekar és a Wellhello is színpadra lép. Ugyanezen a napon, délután 2-3 óra között Áder János köztársasági elnök az Élő Bolygónk című klímavédelmi kampány témájában tart előadást a Telekom VOLT Fesztivál közönségének.

– mondta el Lobenwein Norbert főszervező.

 


fesztivál hír volt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása