2015.07.03. 14:04 – Szponzorált Tartalom

Streamelj, ha kint maradtál!

Emellett ingyenes szépségápolási tippek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_0075_1.jpg

Ahogy már volt szó róla, teltházas a VOLT mai napja, úgyhogy Lemmyékről meg David Guettáról lehet, hogy lemaradnak néhányan, bár a két halmaz nem biztos, hogy fedi egymást. Viszont azok, akik otthon maradnak, még mindig megkérhetik a BuddyGuide-okat, hogy kicsit kanyarodjanak már el a Telekom Nagyszínpad felé, hátha elkaptok pár dalt. A helyszínen lévőknek szépségápolási és értékmegőrzési tippekkel jövünk a hajtás után.

Ma két csinos lányt követhettek nyomon a Festivalbuddy.hu online streamjein, akik ráadásul testvérek. Bekidzsi a rutinosabb, idén már nyolcadik fesztiválszezonját tapossa, azért jelentkezett, mert jó mókának tartja az élő bejelentkezést. Eredetileg FunkyMe-t szerette volna nyakba kapni, de végül őt átengedte a húgának, mivel Trickyvel is tud azonosulni – elmondása szerint iszonyatosan vicces tud lenni, csak sokan nem értékelik a humorát. Na majd meglátjuk. Leginkább a Punnanyt és David Guettát várja, de alapvetően minden fülbemászó zenét szeret.

fbuddy_montage_0702_rebeka.jpg

Húga, Dalmicica idén negyedik éve jár fesztiválozni, korábban a Pannónián és a Balaton Soundon többször is megfordult. Ő azért jelentkezett, mert imádja a fesztiválok hangulatát,  szeret ismerkedni, új élményekkel gazdagodni  és bulizni. Reméli, hogy a FunkyMe figura segítségével ez mind sikerül majd idén is. Emellett kíváncsi, milyen lesz így fesztiválozni, és hogy mennyi embert sikerül majd megmozgatnia, hogy a képernyők előtt kövessék az eseményeket.  Azt ígéri, hogy minden kívánságot teljesíteni fog, és garantáltan felejthetetlen élmény lesz követni live streamen a mai estéjét. Ő is várja Guettát és a Punnanyt, emellett Klangkarousselt és Kis Grófót is. Kedvenc fesztiválozás dalai a Milky Chance-től a Flashed Junk Mind, de az Animal Cannibals Fesztivál című számát is szereti a szövege miatt. Ha pedig minden kívánságot teljesít, a hoppon maradt rockereknek is lehet, hogy tesz egy kis szívességet, és talán belenéz a Motörhead bulijába is, de persze nem akarunk tippeket adni.

fbuddy_montage_0702_dalma.jpg

Egy fesztivál harmadik napjára valószínűleg már a legjobban belőtt sérók is elvesztik a formájukat, és bizony a telefonok is kezdik megadni magukat, hiszen a fényképezés, meg az elveszett haverok keresése is meríti az akksit. Ezért kaptok most tőlünk még két tippet, amivel tehettek ezek ellen.

dsc_0073.jpg

A Telekom térrel szemben délután kettő és este tíz között minden nap fodrászok és sminkesek várnak titeket az Instahairben. A szolgáltatásért nem kell fizetni, mindössze regisztrálni az ott dolgozó lányoknál, illetve vállalni, hogy egy előtte/utána kép kikerül rólatok az Instagramra.

A telefontöltésre meg ott a Telekom Safe, hiszen az értékmegőrző minden széfjében található USB-s táp – úgysem hallasz semmit a koncert alatt, vagy elérnek a barátaidon keresztül, viszont nem csak biztonságban tudhatod az értékeidet, de a buli végére már fel is töltötted a telefonod. Ha összefogtok és váltjátok egymást, az egész társaság feltöltheti a készülékeket, és még a pénztárcák miatt sem kell aggódni.Bulira fel! 


telekom szórakozás fesztivál david guetta szponzoráció volt motörhead instahair festivalbuddy telekom safe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása