2015.07.04. 16:09 – Nihil_AK

Ajánld a lakhelyed! - Kirschner Péter (Takáts Eszter Beat Band)

Csömör és környéke

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

11058401_10205305149380729_97131570551119919_n.jpg

Ezúttal Kirschner Péter, az Európa Kiadó, a Takáts Eszter Beat Band, és a Müller Péter Sziámi And Friends gitárosa mutatja be lakhelyét. Péter már több mint harminc éve fontos szereplője a magyar undergroundnak, hiszen nemcsak dalszerzőként és zenészként, de producerként és hangmérnökként is tevékenykedik. Emellett a fényképezés sem áll távol tőle, weboldalán rengeteg fotó található korábbi utazásairól. Így aztán nem meglepő, hogy néhány gyönyörű tájképet is küldött nekünk. Olvassatok tovább!   

aal_2000x150.jpg

Látnivaló: A Csömöri horgásztó kellemes, és az eldugott, romos Laky Kúria is megejtő. De a legszebb látványt  a szántóföldek nyújtják naplementében, őzekkel, rókákkal, nyulakkal és egy-egy kósza lovassal, háttérben a távoli budai hegyekkel.

Tennivaló: A közeli erdőkben érdemes kirándulni, vagy a lovardákból kikért lovakon lovagolni. Lehet biciklizni a dombokon, sétálni a tó körül, ilyenek.

Ennivaló: A Zöldfa étterem egész jó, míg bent laktunk a városban, rendszeresen kijártunk ide biciklivel ebédelni. Mióta itt lakunk, én főzök és a legjobb csirke vagy halcurryt én csinálom a faluban, ez nem kérdés. És a helyi palacsintás király is én vagyok.

Hallgatnivaló: Néha egészen csodálatos művészek fordulnak meg nálam a stúdiómban, és ez néha ki is hallatszik, próbákhoz nyáron nem csukjuk be az ajtót, Danics Dóra vagy Takáts Eszter sokszor elcsíphető. De Gyenge Lali dobolása vagy Gryllus Vilmos gitározása is hallható néha, szerénységemről nem beszélve, elektromos gitáron zárt ajtók mögül is. A művházban is elég jó programok vannak, játszott már itt Palya Bea és a VHK, de innen indult a világhír felé a Hu-Rock együttes, szóval jó a felhozatal.

Ha kíváncsiak vagyok Péter további fotóira, katt ide!


szabadidő európa kiadó csömör turisztika müller péter sziámi takáts eszter kirschner péter ajánld a lakhelyed



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása