2015.07.04. 14:54 – Szponzorált Tartalom

Ma a színpadról is nézheted a bulit!

Hősök, Mary Popkids, és egy elsőbálozó az utolsó napra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

buddy.jpeg

A VOLT utolsó napja is bőven tartogat még élményeket a fesztiválozóknak és az otthon maradottaknak egyaránt, mivel szombat délután a Hősök és a Mary Popkids tagjai is beszállnak a játékba. A mai online stream nézői így a színpadra is feljuthatnak, és a fellépők szemszögéből is nyomon követhetik az eseményeket. Emellett azt is megnézhetitek, hogyan fesztiválozik egy olyan srác, aki most először jár ilyen rendezvényen.

A Hősökből Eckü ma délután 15:20-tól, tehát kevesebb mint egy órán belül lesz BuddyGuide, vele nem csak a backstage-be juthattok be, de a színpadra is magával viszi a figurát, így aki bejelentkezik a festivalbuddy.hu oldalon, a színpadról követhetik nyomon a koncertet, ami garantáltan nem mindennapi élmény lesz. Este hattól pedig a Mary Popkids tagjai, az énekes Sanyi, és a gitáros Kama veszik át a stafétát, akik nem ismernek lehetetlent, és meg akarják mutatni, hogy kell kommandózni a VOLT fesztiválon. Ők sem hétköznapi arcok, biztosan lesz mit nézni, ha virtuálisan az ő nyakukba ültök.

fbuddy_montage_0704_otari.jpg

Ecküék mellett délután négy és este nyolc között Otari járja be a fesztivált, nyakában TrickyMe-vel, és lehet, hogy még egy kis túlórát is vállal a nézők kedvéért. Meglepő lehet, de ez az első fesztiválja, és elsősorban azért jelentkezett, hogy a hozzá hasonlóan, kezdő, zöldfülű fesztiválozók vele együtt élhessék meg, milyen is belülről egy valódi fesztivál. Szeret rendhagyó dolgokat csinálni, de persze csak a jóízlés határain belül. Legjobban Ákost várja, már alig várja, hogy most először élőben is lássa, és ott bulizzon a koncerten együtt a nézőkkel. Lesz tehát miből válogatni ma a www.festivalbuddy.hu –n!

dsc04849.jpg

Mára hőségriadóra is van kilátás, tehát gondoskodjatok a megfelelő folyadék utánpótlásról - kinek-kinek igénye szerint persze – hiszen olyan fellépők érkeznek még, mint a Wellhello, Ákos, Fatboy Slim, a Nouvelle Vague, Péterfy Bori, és természetesen a Hősök. Levezetésképpen meg jöhet egy jó kis Tesco Disco, a legkitartóbbaknak pedig egészen reggelig szól a zene a Telekom Téren. Érdemes tehát tartalékolni egy kis energiát az utolsó napra is!  


telekom szórakozás fesztivál szponzoráció volt online streaming festivalbuddy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása