2015.08.16. 02:40 – edicsek

Az este, amikor Diplo mindenkit szarrá szívatott

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

diplo.png

Jó napot kívánok, Diplo vagyok és azt hiszem több van bennem, mint egy bulinyi hadonászás,meg ugrálás, szóval szeretnék még a szigetes Major Lazer-fellépésem után is csapatni valamit, tudnának nekem ebben segíteni? Ingyen csinálnám!

Nagyjából ilyen beszélgetést tudunk elképzelni azon a szombati kora estén, amikor is napjaink egyik legmenőbb DJ-je bejelentette igényét a Sziget szervezőinek, hogy ő bizony még folytatná a bulit. Az A38 hajó sietett a segítségére, akik seperc alatt leszerveztek neki mindent, így ő is nyugodtan rakhatta ki este Twitter-oldalára, hogy mindenkit szeretettel vár a hivatalos ingyenes afterpartyján, ahova egy óra körüli érkezést és kezdést ígért. 

diplotwit.jpg

Az eseményhez csatlakozott néhány DJ (Palotai, Jumodaddy stb.) és persze egy rakat ember, egy részük a szigetes Major Lazer koncert után vágta magába taxiba vagy tömegközlekedési eszközbe, hogy a biztos bulit otthagyva igyekezzen időben odaérni a 650 fő befogadására képes A38 hajóra, ami éjfél után nem sokkal meg is telt és rengetegen a rakparton ácsorogva várták, hogy esetleg ők is beférjenek, ha kellő mennyiségű ember unja meg a bulit. Bent pedig mindenki várt és várt, míg a magyar DJ-k próbálták fenntartani az érdeklődést és bemelegíteni a közönséget.

Halló! Recepció? Kapcsolja kérem az A38 hajót! Helóka, Diplo vagyok. Na, az van, hogy mégse megyek, bocsika. Mit tudom én, mondjátok, hogy szarul lettem, vagy valami, rátok bízom. Szóval nehari, meg minden, de eléggé szétcsaptam magam, meg meleg is van, szóval ezt most kihagyom.

Nagyjából ilyen beszélgetést tudunk elképzelni szombat éjjel egy óra környékén, amikor bejelentették a telt házas hajónak, vagyis mindazoknak, akik otthagyták a Szigetet és már se kedvük, se energiájuk nem volt újra legalább egy órát utazni, hogy visszamenjenek a buliba és azoknak, akik az év bulijára készültek, amikor is klubkörülmények között nézhetik meg a híres Diplót, hogy ez most nem fog összejönni. Az emberek egy része maradt tovább csapatni nagyjából hasonló zenékre és hasonló stílusban, mintha Diplo tologatta volna a potmétereket, sokan hazamentek dühöngeni és még többen az A38 hajó és az esemény szervezőinek Facebook-eventjén vezették le a feszültséget a szervezőkön. Diplo pedig édesdeden durmolt addig a szobában, vagy ha nem akarunk rosszmájúak lenni, akkor sugárban fosott a tepertős kenyértől, amíg mások vitték el helyette a balhét.

Az est egyetlen nyertesei a rakpart lépcsőjén egy hihetetlenül cuki kiskutyával ücsörgő hajléktalan pár, akinek a legtöbb arra járó adott némi aprót, ezzel is érzékeltetve azt, hogy ha Diplóról ez nem is mondható el, a rajongói még nem érzéketlen gyökerek.

(Diplo amúgy csinált már spontán bulit Budapesten. 2010-ben a Corvintetőn lépett fel a szigetes Major Lazer-buli után.)


fesztivál sziget hír elmaradás diplo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása