2015.08.18. 11:18 – Lángoló

Új EP-jével mutatkozik be az egyszálgitáros Hangácsi Márton a Lángolón

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

h.jpg

Hangácsi Márton 1989-ben született Zalaegerszegen, 2009-ben költözött fel Budapestre, részben zenei karrierjének egyengetése miatt. Megpróbálkozott néhány zenei műhely munkájában részt venni, de kevesellte bennük a kreativitást, így úgy döntött, önállóan fejlődik, saját maga egyengeti pályáját, többek között az utcazenélésbe is belekóstolva. Szólómunkássága mellett különböző zenekarokban és alkalmi formációkban is közreműködött. A befektetett energia fokozatosan meg is térül a számára: 2012-ben például a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjával jutalmazták.

A 2012-es évben jelent meg első kislemeze is, Front címmel, két magyar és egy angol nyelvű dallal. Az idén megjelent Keep Going aztán segített Marcinak abban, hogy szélesebb rétegekhez is eljusson munkássága, stílusa, a dalt pedig a mai napig játssza az MR2 Petőfi.

A következő nagy állomás frissen megjelent kislemeze, a Don’t Lose Your Mind, amelyek videoklipje 2015. július 29-én debütált a Petőfi TV-ben, és természetesen a rádió is műsorára tűzte. Az imidzsklip azt meséli el, hogy akkor sem szabad feladnunk, becsavarodnunk, ha már „csak egy lufink marad”: az emberek között, akikkel összeköt az élet, megosztjuk figyelmünket, energiáinkat és szeretetünket, de akkor sem lehet feladnunk, ha magunkra alig marad.

A Don’t Lose Your Mind után sincs megállás, ugyanis a következő ügye, az Other Lovers című EP még idén nyáron érkezik. Az idén nyáron az egész pontosan most van, itt alább, ahol a teljes EP meghallgatható.


premier pop rock hír hangácsi márton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása