2015.08.24. 09:50 – Lángoló

"Az Iron Maidennel hasonlíts össze, ne Madonnával"

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cmyoegruwaa9q-q.jpg

A fenti kijelentést nem más, mint Lady Gaga tette, aki nem először fejti ki, ő bizony a keményebb zenék szerelmese. Most épp azt merte mondani az Iron Maidenről, hogy

Véleményem szerint a történelem egyik legnagyszerűbb zenekara. Stadionokat töltenek meg, és még mindig, ennyi év után is együtt vannak. És ez leginkább a stílusból jön, annyira erős a mondanivalójuk, hogy bármikor, amikor a rajongók összejönnek a koncertjeiken, a zenekarral együtt adják az Iron Maiden lényegét.

Ritkán udvarolnak ilyen szépen az Iron Maidennek, azonban Lady Gaga itt még nem hagyja még abba, fokozza a fokozhatatlant:

Mindig azt mondom a rajongóimnak, aki szerint én vagyok a következő Madonna, hogy, nem, én a következő Iron Maiden vagyok.


rock metál hír iron maiden lady gaga



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása