2015.08.27. 11:19 – Hirdetés

Visszatér az EDDA a Trackbe

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

edda.jpg

Egy hatalmas nyárzáró bulira készül az EDDA Művek, méghozzá egy jól megszokott helyszínen, a Barba Negra Trackben. Az újbudai szabadtéri szórakozóhely egy igencsak erős szezon finisébe érkezett, ahol nemzetközi és hazai frontról egyaránt tiszteletét tette a legnépszerűbb bandák színe-java a nyár folyamán.

Mielőtt azonban újra a Barba Negra Music Club lenne a főszereplő az év további részében, még jó pár kiemelkedő esemény várat magára. Ilyen a miskolci brigád augusztus 29-ei koncertje is, ahol újra átélhetjük a júliusi, nagy sikerű fellépés legszebb momentumait. A felállás mit sem változott, a terepet ismét a trónörökös és csapata, a Pataky Művek melegíti be, majd Alapi Istvánék jóvoltából felcsendülnek ismét az olyan klasszikusok, mint az Elhagyom a várost, a Kölyköd voltam, vagy a Hűtlen, és természetesen a legújabb album, A sólyom népe legjobb szerzeményei sem maradhatnak majd el most sem.

EDDA Művek, 2015. augusztus 29., Barba Negra Track, 1117 Budapest, Neumann János u. 2. (Rákóczi híd, budai hídfő)

Menetrend:

18:30 kapunyitás

19:00 Pataky Művek

20:00 EDDA Művek

Jegyár: 2500 Ft,-

Jegyértékesítés:

- Barba Negra Track jegypénztár:

H-Szo:15:00 – 20:00 óráig (Programnapokon: 15:00 – 21:30 óráig)

A Ticketportal és a Broadway Jegyiroda rendszerében.


koncert hír program edda barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása