2015.08.29. 17:14 – Lángoló

S(o)un(d)city Szeged – Twentees: Boldogság a tetőfokon

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_62412_resize.jpg

A hódmezővásárhelyi formáció Boldogság Kht. című dalát ezúttal akusztikusan adta elő egy szegedi háztetőn. Ez már a második alkalom, hogy a soundcity:szeged csapatával forgattak, a stáb életében pedig az első, hogy egy zenekarral kétszer is dolgoznak. A videóban hallható dal eredetije egyébként az első helyet hozta a Twenteesnek a Dunai Regatta zenei tehetségkutatóján, és rotációban hallható a Petőfi Rádió műsorán. Balázs Konrád énekes-gitáros meséli:

Kicsit leült a zenekar a nyáron, nem tudtunk nagyon haladni az új dalokkal különböző elfoglaltságok miatt, de valamilyen megjelenést mindenféleképpen akartunk. Az élő session-özés szívügyünk, a kedvenc zenekarainknak is folyamatosan bújjuk a hasonló videóit. Megint izgalmas volt forgatni, jött egy kis tériszony, a lakók megzavarásának félelme, de végül mindenki túlélte és csak egy bácsi kérdezte meg a lépcsőházban, hogy mégis mit csinálunk ott fent.

A Twentees legközelebb október 7-én a budapesti Kuplungban lép fel.


indie rock hír soundcity szeged twentees



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása