2015.09.04. 13:02 – Hirdetés

Szeptember végén Elliphant az Akváriumban

Nyerj páros belépőt a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ellifant.jpg

Itt az ősz, az Akváriumban is indul a klubszezon. Máris van egy nagy dobásuk, hiszen a Balaton Sound egyik legizgalmasabb fellépője érkezik hozzájuk szeptember utolsó csütörtökén. A bulira most egy páros belépőt nyerhetsz. Ha közel áll a szívedhez a csajos, de eredeti hangzású elektropop, és szívesen elmennél a koncertre, érdemes tovább olvasnod!

A svéd származású Elliphant a skandinávok jelenleg egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő üdvöskéje. Vad, dögös, stílushatárokon átívelő alapokra helyezett és brutálisan őszinte szövegeivel milliós letöltéseket produkál a zene- és videómegosztó csatornákon, a rajongók mellett pedig olyan nevek érdeklődését is felkeltette, mint Diplo, Skrillex és Bunji Garlin, akikkel több közös gigaslágert is maga mögött tudhat. A tengerentúlon is szép sikereket elérő énekesnő turnézott már Charli XCX társaságában is, és olyan ízlésformáló blogokat tudhat rajongói közt, mint a Pitchfork vagy a FADER. Az erőteljes és lebilincselő előadásmódjáról ismert vadóc énekesnő biztosan hatalmas energiákat mozgat meg első budapesti klubkoncertjén. Vigyázat, magasfeszültség!

A koncert után party JumoDaddy-vel! Az ország egyik legsokoldalúbb elektronikus zenei fellépője a legaktuálisabb basszus zenékkel gondoskodik róla, hogy ne akarj korán hazamenni.

A játékban mindössze annyit kérünk tőletek, hogy osszátok meg a Lángoló Gitárok Facebookján közzétett cikket, alatta pedig kommentben jelöljétek meg egy ismerősötöket, akit szívesen magatokkal vinnétek a koncertre! Erre szeptember 21.-én, hétfőn éjfélig van időtök, utána sorsolunk, a szerencsés nyertest pedig Facebook-üzenetben értesítjük. Játékkal kapcsolatos infókért írjatok ide: jatek@langologitarok.hu

Elliphant (SE), JumoDaddy @ Akvárium Klub // KisHall

Szeptember 24, csütörtök, 20:00

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/480798688749742/


játék programajánló koncert elektro akvárium elliphant



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása